Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. spelar ingen roll kör samma som orginal tippar 5 10 mm men kolla på en orginal lycka till mvh inge
 3. Bra fråga :) en eftermarknads - en Powerlite RAC407
 4. Today
 5. vad har du för startmotor? är det en orginal så mät på en vanlig ford
 6. Yesterday
 7. Tjenare, Bygger en GT40 med Ford Windsor 302 (stroke 347) och det ska sitta en Audi 01E transmission på denna. Har köpt en adapaterplatta inkl. koppling, svänghjul, startmotor etc och det har varit en del turer men återstår ett problem som jag måste lösa och jag löser det själv. Startmotorns kuggar i vilande läge ligger ca 10 mm från startkransen på svänghjulet. Drar jag ut startmotorns axel manuellt så kan jag mäta upp ett slag på ca 12,6 mm. Dett skulle ge 2,6 mm grepp i startkransen vilket är för lite. Så behöver fräsa ner plattan som startmotorn monteras på (se bilden
 8. Har du provat att täppa till sidorören eller mitten utblåsen för att höra hur det påverkar? Saleen ljuddämparna har ju en väldigt speciell utformning med dubbla utblås som kan ge nya möjligheter.
 9. Vi brukar skicka kunderna till Avgassystemet i Vallentuna när detta problem uppstår. De stoppar in i röret en speciell insats så det blir rätt volym på sången. Bana är ett problem, vet att jag var nervös som sjutton när jag körde på ringen med min 16 Musse som hade Borla ATAK. Men det gick bra, hade varit surt att åka från Sverige ner till Ringen och bli svartflaggad.
 10. Hej. Nu funderar säkert några stycken om jag har blivit tokig och vill att bilen ska låta mindre. Men min Saleen S281SC från 2007 låter rätt högt med sina longtube headers, racekattar och Saleen slutdämpare. Så till våren när bilen planeras tas ut på bana och gasa så kommer bilen att låta för högt för att egentligen få köra bana. Jag funderar då på om det finns några vettiga mittenljuddämpare som man kan montera. Är det nån som har provat ut nåt lämpligt eller har nåt bra förslag? MVH Morgan.
 11. Last week
 12. © Classic Mustang Club Sweden

 13. Tänk på att systemet är helsvetsat, vilket innebär att du måste kapa även då du köper axle back.
 14. Söker en decklid panel för min 06a.
 15. Bakre fäste stötdämpare orginal 428 cobra jet. Pris:1000:- oljekylare original styrservo Pris:1400:- bakaxelutväxling 9 tum kommer från n-hus org cobrajet 3.25. Pris:1000:- PerÅke Kjellberg 0708245451
 16. Hej jag vill köpa en 289 eller en 302
 17. Känner en verkstadskille som kunde konstatera var resonansen började.
 18. Dessa dämparna kör jag med https://www.cjponyparts.com/ford-performance-by-borla-axle-back-exhaust-kit-2-1-2-sport-stainless-steel-with-4-chrome-tips-mustang-gt-2015-2017/p/M5230M8SC/ Dvs Sport och inte Touring.
 19. Jag har bytt slutdampare till Ford Performance (vet inte om det ar Touring) och dom ger precis ratt ljud tycker jag. Det ar mera närvarande hela tiden med ljudet, vi kör långa sträckor här i USA med bilen, typ 100 mil på en helg, och blir inte störda och får ingen resonans i bilen på motorväg heller. Sedan Passar dom dämparna jättebra i diffusern bak och fyller upp jättefint. Enkla att installera!
 20. Är du säker på att det är där den bildas? Jag tycker det är helt omöjligt att höra var resonansen uppstår, jag fick fram var min alstras genom att mäta frekvens och längd på rören. Leta fram en FFT-app för din telefon och titta efter vid vilken frekvens du har resonansen. Om du ska bygga en kvartsvågsresonator måste du hur som helst veta frekvensen.
 21. Intressant det du gjorde på din bil. Jag har min Resonans direkt efter kopplingen mellan grenröret och främre avgassystemet. Resonansen är något högre på förarsidan mot passagerarsidan.
 22. Earlier
 23. Skrev på förbokning av Mach-E men fick ingen fick jag besked, så är lite förvånad över att det kommer upp så många på blocket just nu Men nu får det vara tills de nya batterierna kommit
 24. Nån här som har beställt Mustang mach 1 alt mach E? Jag har hört att det är stort intresse för mach E.
 25. Sitter och trummar på köpknappen hos CJ-Ponyparts nu till Black Friday. Men jag blir inte klok på deras höga fraktpriser. Är tax och moms inkluderat i det fraktpris som man kan kalkylera fram på deras sida? Hur har det funkat för er som handlat av dem?
 26. Jag hade samma problem med min bil, och jag har lyckats bygga bort det. Kortfattat så gjorde jag en analys med telefonen så jag fick reda på vilken frekvens resonansen hade. Sen insåg jag att min resonans bildades mellan dämparna och utblåsen. Jag satte dit två kvartsvågsresonatorer, så blev det i stort sett tyst. Det finns lite mer text och bilder här: https://www.instagram.com/p/B0T4HD0Cxfj/?utm_source=ig_web_copy_link
 27. Jag har ett flowmaster avgassystem som vid 2500 varv ger en del resonans från den främre delen av avgassystemet. Min fundering är att försöka bygga bort resonansen på något sätt. Kan man byta ut delar av systemet eller måste man byta till ett helt nytt för att få bort problemet? Vilka tips och erfarenheter har ni?
 28. Se till att de ombesörjer så det blir rätt hos transportstyrelsen om du skulle köpa den
 29. Tack för svaren och titten! Ja det ända jag reagerade på var att den var reggad som automat.
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...