Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Är nog också för att de inte reflekteras i fartkameror. Är nog ingen reflekterande vit färg i dem, iaf vad har hört Besiktigade en bmw jag hade för några år sen, en 99:a som var helbilsgodkänd. Fick en tjurig besiktningsman som gnällde på att mina fälgar var breda. 8,5" fram och 10" bak. De låg ändå innanför skärmkanterna, så var inget som stack ut eller såg extremt ut. Men han gav mig en hel föreläsning om att bilen var helbilsgodkänd och att jag inte fick ändra det minsta lilla på den. Även att om polisen stoppade mig så skulle jag säga att fälgarna inte satt på vid besiktning
 3. Today
 4. En gång kom en tid då min garderobs tillstånd kunde beskrivas som"mycket av allt, men inget att bära". Det verkar som om hyllorna är fulla av kläder, men jag är trött på allt.Och då hittade jag en webbplats https://annonsera.se/ där du kan Gratisa annonsering och bli av med allt onödigt. På webbplatsen kan du välja något för dig själv.Under en tid sålde jag allt och så lättade mig själv att jag började leta efter en garderobsuppdatering, och då kan du hämta något själv.
 5. Kan man byta ut dom befintliga lamporna i panelen till ledlampor rakt av? har försökt söka i forumet och sett att om man byter bakljusen till ett led kit från tex CJ så måste man även installera nått bla bla relä eller vad det nu är. mustang 68 handlar det om Med vänlig hälsning, Tomas
 6. Skulle aldrig ta ut den på banan å piska den som jag gjort med mina Couper Är nice med ruffs i håret på sommaren, och man kan köra undan med den på vägen iaf Samt jag kan sitta bak om taket är nere
 7. Det är härligt med cab men det är smaksak.
 8. Har nog bara sett ett 20 tal på blocket, var mest sugen på en Lime grön rackare Men regeringen skulle ju ha cab så de blev inget med den
 9. Hur många finns det? Begränsad upplaga?
 10. Är bilen röd och cab? Den står hos Ford trestad.
 11. Hade Borla ATAK på min 16 men det är inget för dig, S-type eller Ford Performance Touring är nog mer det du söker
 12. men i de 6000 är väl beläggen med och de är inte gratis kan jag säga
 13. Tror de bara finns en kvar på blocket med denna option, de andra är redan sålda
 14. Yesterday
 15. Har råkat ut för det stundtals längre tillbaka. Men är ingen stor sak det är bara ha en extra skylt att besikta med isåfall. Förstår mycket väl det är petigare nuförtiden eftersom alla skyltar läses av automatiskt från alla polisbilar och även vägtullar. Har du ett annat format på skylt/text/material gissar jag scanningen inte funkar riktigt En "killgissning" från mig!
 16. 15-17 har inte partikelfilter och sen är den manuella lådan betydligt roligare än den som kom 2018 med od på 5 och 6 an . Sen är det många som gillar utseendet bättre innan facelift . Och om man tittar framåt i tiden kommer det kanske bli omöjligt tillverka motorstarka V8 motorer med dom kommande avgaskraven utan elinblandning . Så tror dessa kommer hålla sig bra i värde
 17. Sen när började SBP bry sig om främre nummerskylten? Har besiktat med egna skyltar och till o med utan skylt tidigare. Nu blev det underkänt för en i USA format som ser exakt ut som en ” äkta”. Känns väldigt petigt . Fler som råkat ut för det?
 18. Det har kommit in ny version av Mustang till Ford som heter 55 edition. Det är nya original 19" fälgar, stripes som går från luftscoopen på huven och bakåt som skiftar från svart till bilens färg samt stripes längs nederkanten på sidan av dörrar och skärmar. Klädsel och dörrpaneler i skinn/mocka och kolfiberpaneler på instrumentbrädan. Denna option verkar kosta 35 000 enligt prislappen för bilen.
 19. Last week
 20. Två st 6x8" högtalare. 4-vägs högtalare på 350w / 60wrms. 4 Ohm. 2 år gamla, men är i nyskick. Passar bra i dörrarna och i hatthyllan på en 2005-09. Säkert även senare modeller med. Spelar klart och fint. Nypris 1400kr. Tänkte mig 500kr. Finns i Ljungby/Kronobergs län. Kan skickas mot fraktkostnad.
 21. http://mustang.fordpresskits.com/ Står det mesta, kolla dokumenten i word
 22. Den hade blivit galet dyr om allt skulle med från USA versionen, trist Tycker nog att de lyckats riktigt bra ändå. Vi talar ju om en hel del förändringar jämfört med en vanlig GT. För att inte tala om en väldigt trevlig exteriör uppgradering i mina ögon. Sedan hade jag också velat se de där 500 ponnies under huven istället för 460 men det är som det är.
 23. Ska bli intressant att se hur pass nerbantad eu mach 1 blir jämfört med usa mach 1. Performance mätarna saknas , handling pack, 3.73 torsen, nertrimmad motor pga utsläppskrav.
 24. Gnälliga bromsar kan va ett elände. Mina Brembo fram gör det om jag fiskört och cruisat för mycke. Finns hur många storys som helst om skrikande bromsar, en från min arbetsplats. För ca 4 år sedan hade vi en gnällig VD som tog ut en ny Mersa som han tyckte bromsarna gnällde på, vilket dom också gjorde. Efter tre verkstadsbesök hos Mercedes i Danderyd gav dom och han upp, blev retur av bil och byte till Bmw.
 25. hehe Vi får se vad de lyckas med, tycker Mach 1 är grym Men ser såklart fram mot S650 modellen när den kommer
 26. säg inte sådär nu har du förstört helgen aja dom kommer säkert göra en V8 bara för mig
 27. En samlingsedition är alltid en samlingsedition. V8 är inte alls säkert även med hybriddrift att de tar in, kanske inte är tillåtet 2023?
 28. Ok! Förstår ändå fullt ut bilverkstan som inte vill ersätta! Bromsbelägg är en servicedetalj och slits olika beroende på var man bor och hur bilen används.. Dessutom gått 2000mil utan problem så jag köper inte att det nu plötsligt är fabriksfel på dom......Eller hur? "Fabriks Garanti" är ju något som är väldigt svårtolkat....Det innebär ju endast om något verkligen är feltillverkat....Skitsvårt att få på slitna bromsar är min gissning! En bil som står längre stunder är naturligt att det blir fel på bromsar och belägg men är ju inget som har med produkten att göra. Visserlige
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...