Jump to content
 • Många personer är medlemmar i en MHRF ansluten bilklubb enbart för att kunna få ha sin bil MHRF försäkrad. I denna artikel med tillhörande undermenyer har vi försökt sammanställa den information som finns om försäkringen och hur vi i Classic Mustang Club Sweden arbetar med den. Hur du ska gå till väga när du ansöker om försäkringen. Samt vilka personer som kan utföra besiktningen av din bil.

  MHRF-forsakring logo-stor RGB OR.jpg

  Fakta om MHRF-FÖRSÄKRINGEN 
  MHRF-försäkringen ägs och drivs sedan 1975 av de MHRF-anslutna klubbarna i samarbete med Folksam och har i dag över 37 000 försäkringar. Ägaren måste vara ansluten till en av dessa klubbar. Försäkringen är avsedd för personbilar, lätta och tunga lastbilar, bussar, traktorer, husvagnar, motorcyklar och mopeder.
  Bilar och mc skall vara från 1995 eller tidigare, tunga lastbilar/bussar, husvagnar från 1984 eller tidigare, traktorer från 1975 eller tidigare och mopeder från 1984 eller tidigare. Om man i minst ett år haft, och ännu har, en försäkring för bil eller mc kan det finnas möjlighet att försäkra ett fordon av samma typ tillverkat 1996-2005 om det är av klar samlarfordonskaraktär.

  Fordonet ska vara i gott bevarat skick eller renoverat till ursprungsskick. Ombyggda fordon kan också försäkras. Vi kan även försäkra fordon med avvikande detaljer samt fordon som är under rullande renovering, det vill säga fordon som ännu inte är riktigt färdiga.


  OBS!
  Övningskörning är absolut förbjudet med ett MHRF-försäkrat fordon.

  För detaljerad information om försäkringen titta på MHRF:s hemsida

×
×
 • Create New...