Jump to content

e-m

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Vallentuna
  • Yrke
    jurist

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

e-m's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Omdömespoäng

  1. Jag är nykomling och har känt mig lite vilsen på Nifsta. Jag tycker det vore kul att samla oss Mustanger och har nu fått låna en av östras flaggor och hade med den i torsdags. Jag skrev om det i egen tråd här ovan. Jag har tänkt hissa flaggan igen nu på torsdag den 27/7. Välkommen om du vill ansluta! Det vore trevligt att ses och prata!
  2. Hej! Nykomling här som fått möjlighet att låna en av östras flaggor för att försöka samla Mustangerna lite mer på torsdagarna på Nifsta. Flaggan var uppe i torsdags och kommer att vara där även nu på torsdag den 27/7 (inte vid regn). Jag kommer att vara där tidigt och välkomnar den/de som så vill att ansluta till flaggan :) Från nästa vecka har jag semester och då kommer jag inte att vara på plats under kommande fyra veckor. Kanske finns det någon annan som skulle vilja ta flaggan då? Vore kul att ses och prata!
  3. Tack för tips!! Jag fick låna en av östras flaggor i lördags i Norrtälje och tog med mig den till Nifsta i torsdags. Tyvärr kom jag inte iväg i tid från jobbet så jag hann inte sätta upp den så tidigt och "muta" in något större område. Men flaggan var iaf uppe och vi stod några stycken där! :) Jag gick också runt och pratade med några. Jag gör ett nytt försök på torsdag. Och så skickar jag lite röksignaler här och på östras forum :)
  4. Hej! Jag är ny medlem och bor i Vallentuna. Har just köpt en ny Mustang. "Fusk" som en person sa till mig på bilträffen i torsdags :) men då kontrade jag med att säga att det här bara är min första Mustang som jag ska ha. När livspusslet ser lite annorlunda ut kanske jag har en 67:a eller 68:a också hoppas jag. Jag undrar om någon kan svara på om det finns någon som har en Mustangflagga som kanske skulle kunna sättas upp på bilträffarna i Nifsta? Jag skulle tycka det var väldigt trevligt, om det är möjligt och om fler tycker det (?), att stå lite samlat med våra pärlor. Eftersom jag är ny också så skulle jag tycka att det var lite skönt att veta "vart jag ska ta vägen" och ha några att prata med. Tycker att det är väldigt kul att få möjlighet att vara med i klubben som verkar ha en hel del aktiviteter! Tack till er alla som gör det möjligt! Hälsningar Ewa-Marlene som kallas e-m
×
×
  • Create New...