Jump to content

MartinvR

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

MartinvR last won the day on 23 november 2017

MartinvR had the most liked content!

Medlemsinformation

  • Stad
    Malmö
  • Yrke
    Egenföretagare
  • Intressen
    Träning, bilar och spel

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MartinvR's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Märkligt, pratade med Bilmånsson i Halmstad som jag köpte bilen av och fick offert på 30 000:-. Kanske olika däck?
  2. Hej alla! Jag har precis bytt till vinterdäck och har noterat en del skador på fälgarna till sommardäcken. På ett par ställen är dessa ganska rejäla (ca 2 mm inbuktning och 2-3cm långa) och jag undrar nu om ni som är mer kunniga än jag har några tips på hur man snyggar till detta? Har hittat denna video på youtube men är tveksam till hur pass nära orginalutseendet som resultatet blir: Med andra ord, tror ni videon nedan visar en bra metod där de fälgar som jag fixar till blir lika de ej skadade fälgarna, eller är det en bra metod där jag dock behöver göra vid samtliga fälgar, eller är det en dålig metod där ni har en bättre rekommendation? Kanske någon har rekommendation på verkstad i Malmö-området och en uppfattning om vad det hade kostat att få fälgarna fixade? Tack på förhand!
  3. Haha jodå, det kan nog min bokföringstjej motivera för skatteverket ;)
  4. Nej, deras offert var 30 000:- för endast däck och fälg.
  5. Det blev AEZ Crest Dark (svarta) med Hankook-däck. Däck, fälgar, ventiler, centrumring, däckskifte, däckhotell samt däckskifte tillbaka i vår för strax under 26 000:-.
  6. Hej alla! Tack för tipset! Den är just nu företagsbil/förmånsbil som jag köpt i mitt Aktiebolag. Planen är att använda den året om och att ha den i bruk så länge som det bara är möjligt. Om ett par år när den har sjunkit i värde så ska jag köpa loss den av mitt företag för att slippa förmånsskatten.
  7. Hej alla! Ägare av mustang sen maj i år (årsmodell 2017, tillverkad i USA i februari, shadow black med custom-paket inkl. kromade lister och fälgar). Ser fram emot att få lära mig mer av alla kunniga här på forumet! Mvh Martin Rosell
  8. Hej alla! Ägare av en 2017 Mustang Ecoboost sen maj i år. Planerar att köra året runt och har nu tagit in lite offerter på vinterdäck och fälgar. Ni som är mer kunniga, har ni några rekommendationer vad gäller val av däck/fälg samt vad rimligt pris för dessa är? Tack på förhand! Mvh Martin
×
×
  • Create New...