Jump to content

jimmy_

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av jimmy_

  1. Kolla så du fick på locket på luftburken ordentligt. Själv missade jag det efter jag gjort service. Motorlampan tändes och efter tips här på forumet så hittade jag ett litet dammkorn i luftmätaren. Bara ta fram pincetten och plocka bort det så var felet åtgärdat. Men annars är det som Peter säger att man måste läsa koderna med en läsare.
  2. Ska kollanär jag kommer hem. Tack för tipset!
  3. Tack för tipset! Har nu lagt en beställning på en.
  4. Larmet kvitterades, men efter ca en halv dags körning så tändes motorlampan igen. Tror dock fortfarande att det har med luften att göra. Finns det någon som har en felkodsläsare i Örebrotrakten eller finns det någon Fordverkstad i samma område? (Rejmes brann väl ner för ett tag sedan?) Kan man läsa felkoder med en SCT X4? Tänkte införskaffa en sådan framöver, men jag kanske får ta och beställa en direkt i så fall.
  5. Hej, Jag missade att stänga locket på luftfilterburken efter att ha bytt filtret. När jag skulle provköra dagen efter så dog bilen och motorlampan tändes. Det slog mig direkt att jag hade missat att satt dit locket så jag gick ut och gjorde det. Efter det gick bilen hur bra som helst, dock så lyser motorlampan fortfarande. Nu till min fråga: Kan man "kvittera" larmet genom att koppla ur batteriet ett tag, eller måste man ta sig till en Ford verkstad?
  6. Grymt tack för DRL guiden! Nu har man lite att pyssla med i vinter. :) //J
  7. Snygg installation. Berätta gärna lite mer om hur du har gjort? Mvh // Jimmy
×
×
  • Create New...