Jump to content

pellehuggare

Klubbmedlem
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av pellehuggare

  1. Tack snälla Berglund ! Du är mer berest än jag det hör jag, någon nämner brytarelöst, kan det vara något, sen är jag ju originaltönt,och då blir de ju inte det, men man får kanske krypa till korset ?
  2. Stiften såg perfekta ut ! Det i tråden, är det någon ersättning för brytare ? Ja du hör, jag är inte så bra på motorer.
  3. 289:a misständer vid jämn fart, har bytat stift, kablar,brytare, kondensator, fördelare och lock, samt helrenoverat förgasaren, men tycker ändå att den missar, vid pådrag märker man inget, kan det vara så illa så det kan vara sliten kamaxel ?
  4. Har funderingar på att byta till brytarelöst tändsystem, någon som har någon rekondemation, gärna billigt men bra, om det går att få ihop den kombinationen. Motor 289 -66:a
  5. Sidorutan blir inte uppe,det är mycket glapp i veven, vad behöver jag byta ut, 66 cab.
  6. Måste man plocka bort instrumentenheten helt för att kunna byta ljusknappen, alltså lossa alla sladdar och hatighetsvajer. Gäller Mustang 66.
  7. Hej! Jag undrar om man kan montera brytarelöst system på en 289:a ?
  8. Tack Per ! Jag har beställt grejer.
  9. Har problem med ljuset på min 66, folk blinkade på mig ute på vägen, när jag kom hem och stod mot väggen så såg jag att ljuset slocknade och kom tillbaka,är det någon som vet ?
  10. Ljuset kommer och går, mustang 66, ser ut att suttit sen bilen var ny, även insrumentbelysningen är svag !
  11. Jag har samma problem, någon sade att jag har fel sticka, det kommer säkert fler svar av de som vet, trevlig midsomma !!!
  12. Musse 66 cab 289. sliter mycket snett på yttersidorna fram, nu förespråkar nog de flesta en hjulinställning, det kommer också att ske efter däckbyte, men till frågan här, jag upplever det som att bilen tvingas rakt fram när jag vrider, märks mest på grusunderlag, jag kan inte det här med difrentsialer, är musse 66 diffspärrad så att båda bakhjulen drar lika, eller har jag något annat fel ?
  13. Jag har köpt en 66 mustang cab från USA , den har färgen emberglow, jag har fått veta att färgen bara fanns på 66 års modeller, den är tydligen mycket sällsynt, så därför undrar jag om det finns någon mer 66 cab med den färgen i Sverige. Färgen är original på bilen, dock omlackad vid en stor renovering, bilen är i ett fantastiskt fint skick.
×
×
  • Create New...