Jump to content

Sandstrom

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Karlskrona
  • Yrke
    Tekniker
  • Intressen
    Teknik

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sandstrom's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Bilen är en -71 Det var faktiskt inte värre än fastrostade kolvringar, och det räckte att hona cylindrarna, har beställt och fått hem nya kamlager, vevlager, ramlager, oljepump, kamdrivning, packningssats, stift, filter, flexplatta och kolvringar. Allt är nedrivet och kommer sättas ihop inom någon vecka. Kommer bli bra detta, delarna gick på ca: 9000:- på Lövéns.
  2. Det hade jag redan gjort, startmotorn borta, tändstiften bortskruvade. Går ändå inte runt, helt stum! Har filmat ner i förbränningsrummen och det var fuktigt i tre av dom. Har lossat motorn och ska lyfta ur den så fort tid ges för att riva ner den.
  3. Jag har precis köpt en Mustang där det yxats ner en 460 i motorrummet. När jag skulle köpa den så startar den inte, går trögt och långsamt på starten, startmotorn kastar in handduken och slutar fungera, säljaren skaffar ny startmotor och monterar, samma sak händer igen, motorn går tungt och nya startmotorn lägger ner. jag köper den ändå o tar hem den, oljan ser bra ut, tar ur stiften och försöker dra runt veven med spärrnyckel, helt stum, rör sig inte en micrometer. frågan är vad som skurit, finns det några svagheter på denna motormodell? Vad ger sig först? ska filma ner i förbränningsrummen inom kort också, sen tömma helt på olja o kolla sumpen efter spån. det konstiga är att bara för en månad sedan kördes bilen en kortare runda utan problem eller missljud.
×
×
  • Create New...