Jump to content

Mussemalin

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Mussemalin

  1. Vi börjar dagen i Ånnaboda på Classic Motor Festival och kl 13 ger vi oss av i gemensam färd på natursköna småvägar till utställningen i Karlskoga. Se mer info på vår regionala kalender. Där finns klntaktuppgifter till träffvärdarna.
  2. Ja, tack så mycket. Detta blir dock mitt enda bidrag, för en sådan här resa gör jag inte om i första taget. Det är tur man inte vet vad man gersig in på när man börjar:-)
  3. Tack, ja efter mycket velande fram o tillbaka valde jag denna, som jag fastnade för först och den gjorde sig faktiskt riktigt bra!
  4. Tack, vad kul att du oxå gillar den. Måste erkänna att jag är supernöjd, men så vet jag ju hur många timmar både jag och min sambo lagt ner :-)
  5. Ja, det är näst intill en obeskrivlig känsla. Man har tvivlat många gånger under årens lopp.....
  6. Tack så mycket. Den var en riktig rosthög med skuren motor när den kom hem från Texas, där den stått orörd sedan 1973, så den var inte sönderskruvad iaf.
  7. Hej Robban, tack så mycket. Lacken är faktiskt en originallack från Peugeot 206/207. Jag tror den heter Firedace orange, men är inte säker. Riktigt snygg är den iaf//Malin
  8. Efter fem år står den nu äntligen körklar! Vi ses i Lindesberg på Vårmönstringen på lördag!
  9. Hej, Är det någon som vet vilken dimension (invändig resp. utvändig gänga) det ska vara på nippeln mellan huvudbromscylindern och bromsrörsnippeln. Jag har en 65:a Fastback med trumbromsar runt om (ska konvertera någon vinter). Det är svårt att komma åt att mäta, så jag tänkte att det kanske finns någon som vet. Dessutom tar jag gärna emot tips om var man kan få tag på en sådan (har provat Hansen, men det blir bara fel) Bromsröret är 3/16" standard. Tack på förhand!
  10. Jag testade era tips så fort jag kom hem igår och det tog säkert inte mer än en minut att få bort alltihop från panelen. Kruxet är väl bara att få ihop det igen för plötsligt ramlade det ju bara isär. Är det någon som har nån sprängskiss eller liknande på hela tändningslåset, för jag har lyckats plocka isär alla beståndsdelar som finns i mina tidigare försök att få bort det! Än en gång tack så jättemycket, det var det enda i hela interiören som jag inte lyckats få bort själv! //Malin
  11. Hej! Jag har precis börjat demontera en 65:a Fastback för helrenovering, men har fastnat vid tändningslåset. Jag har fått isär det (vet inte hur jag ska få ihop det sen) men har inte lyckets få bort delarna från instrumentpanelen, som jag ska lacka om. Man ser ju inte så bra hur det ser ut bakom panelen och jag törs inte ta i för mycket heller. Kan någon tala om för en okunnig nybörjare hur man ska bära sig åt? Tack på förhand!
×
×
  • Create New...