Jump to content

Rickard Allardh

Klubbmedlem
  • Inlägg

    50
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

Rickard Allardh last won the day on 4 mars 2021

Rickard Allardh had the most liked content!

Medlemsinformation

  • CMC
    8058
  • Region
    Ö.Götaland
  • Stad
    Motala
  • Yrke
    Systemintegratör
  • Intressen
    Bilar och teknik

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rickard Allardh's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Omdömespoäng

  1. Frågan är ju om man är speciellt frisk (jag alltså) när man sitter och nerdar ner sig i bilar man inte ens tänkt köpa . Dök upp en "Boss" runt jul som jag påtalade för säljaren att det inte var någon Boss. Han ändrade annonsen illa kvickt. Du ska aldrig vika ner dig Peter. Din kunskap och hjälpsamhet är ENORMT uppskattad.
  2. Det jag har läst mig till är att man inte kunde köpa Track Pack med automatlåda. Länk --> Från Late Model Restorations <-- Länk Samma gäller med manualen angående oljan. Är bilen utrustad med Track Package så ska man använda 5W-50-olja. Detta är saxat ur manualen för Mustang 2014 Så visst. Brembo Package och Recaro-stolar men fortfarande inte Track Package
  3. Dock så såldes inte Mustang med Track Pack och automatlåda. Den där bilen har Brembo Package och någon har bytt till Recaro-stolar. Fick just den här bilden på den och Track Pack-bilarna har 5W-50-olja. Så det är ytterligare ett bevis. Fick just detta från handlaren så ni inte går på en nit.
  4. Dessutom var det alltså HELT avstängt.... Alltså AdvanceTrac off...
  5. Detta var med TrackKey och om jag väljer att stänga av ALLT så vill jag ju inte att skiten ska hoppa på igen utan förvarning. Bilen blir ju rent av farlig....
  6. Det finns (på min Boss 302): 1. AdvanceTrac On 2. Traction Control Off (tryck 1 gång på knappen) 3. AdvanceTrac Sport (hålla på bromsen och trycka 2 ggr på knappen) 4. AdvanceTrac Off (hålla på bromsen och trycka 2 ggr på knappen och hålla inne tills det står Advance Track Off) Ska skiten då helt plötsligt hoppa in när man är på en parkering och gör Donuts när man har stäng av ALLT?!?!?!?!? PS. Frågar givetvis åt en kompis
  7. Jag har kört Tershine Refract på dem men polaren ska få gå över med riktig keramisk behandling på dem. Sen blir det inte Redstuff utan troligtvis Bluestuff eller Yellowstuff.
  8. Hahahaha. Du skulle åkt med oss hem från Gripsholms Slott -> Gnesta och vidare ut på E4:an. Gick nästan lagligt någon gång. Egentligen är det faktiskt bromsdammet som är mest irriterande.
  9. Jo fast EBC funkar väl? Det var ju mest det som var frågan. PFC och Pagid är svinbra jag vet det men åker ju som sagt MEST lugnt
  10. Funkar de för gata oxå? Inget gnissel och sånt när man cruisar i stan?
  11. Tänkte köpa nya bromsbelägg till min Boss 302 och jag är INTE intresserad av original. Anledningen är att de är som att tömma en dammsugarpåse med bromsdamm på dem efter 10 minuters körning. Jag har fått ett riktigt bra pris på EBC Red Stuff (körde dem på min gamla Mondeo ST220 som jag piskade en del på bana). Hur är de idag? Håller de för aktiv körning/eventuellt lite bana?
  12. Rickard Allardh

    Swedish Boss 302

    Ford Mustang Boss 302 -2012 Race Red Nummer 2628
  13. 100 mil nu (blandad körning). Testade igår och vilken skillnad!!! Nu vill den bara ha nästa växel direkt! Inga lock outs utan bara att mata i nästa växel hur lätt som helst!!! SÅ GÖTT!!!
  14. Är uppe i 67 mil nu så jag fortsätter väl i 30 mil till :(. Så tråkigt dock men man vill ju som sagt inte chansa.
×
×
  • Create New...