Jump to content

Richy

Klubbmedlem
  • Inlägg

    57
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

Allt skrivet av Richy

  1. Richy

    Färg

    Okej, Tack för svaret, kollar med dom.
  2. Richy

    Färg

    Går det någonstans att få reda på hur många av en sorts bil som tillverkats i en viss färg som finns i Sverige? Lite nyfiken då min har en viss tillverkad upplaga just det året min bil har. Vet att ca 500 hundra är gjorda i kona blue, men hur många finns i Sverige med den färgen?
  3. Hej, Kan du fixa en sån lista hur våra bilar är färgade vore det kul. Vet inte själv hur de 2012-2013 som vi i Sverige har med färgen. Själv har jag kona blue som bara finns i -12 års modell, var tveksam till en början, men bara mer och mer nöjd med den färgen!
  4. jobba på! Bor i mindre håla måste sägas till försvar till priset, + att jag nu är 53 år!
  5. Har LF, nu damp försäkringsbrevet ned när jag ställt av för vintern, 299:-/helår. När jag ställde på den i maj låg helförsäkringen på strax under 4.000:-/helår. Har då rabatter tack vare sparande och några andra försäkringar. Har då otroligt nog inga krav på att den ska vara inlåst med larmanordningar, kunde lika gärna stå ute över vintern! Är en Boss 302 -12
  6. Kanske funkar, men att fylla på betyder att en läcka finns. Nödlösning i 1år, eller någon dag/vecka?
  7. Blinkersen är endast vid huvudstrålkastaren, den som lyser på bilden är endast original positionsljus.
  8. Märkligt, har varit på två olika besiktningsfirmor de gånger jag gjort det, och ingen anmärkning. Har förstått att när bilen togs in som flyttgods så var den ett företag i Gbg som monterade dessa, hänger det ihop med att min är flyttgods kanske?
  9. Hej, Så här ser det ut på min, det är små ledlampor och de var redan monterade när jag köpte den.
  10. Båtfrakt? Kan det vara ett alternativ? Kanske ett sätt som Lars tipsar om. Vintern på ingång, kanske inte så bråttom att få hem delarna. Beställde själv hem för två år sen och fick alternativen flygfrakt eller båtfrakt, tog båtfrakt, ca en 1/3.
  11. Det är inte en bil som varit utsatt för nåt i usa, typ orkan med översvämningar? Finns inget elektrisk som gillar saltvatten. Ägt den länge, har du historiken på bilen?
  12. Har faktiskt besiktigat min som är flyttgods med de röda sidomarkeringarna två ggr, senast 1/5-21, de har inget nämnt då, tur kanske !
  13. Förstår hur du tänker, bör komma ut mustanger i vår i ditt område som du är intresserad av tycker jag. MEN, ska du köpa en sådan här bil, kläm, känn och var frågvis, provkör bilen hårt som om du redan kört flertalet innan ! Mest för din egen skull, om du nu provkör fler så får du en uppfattning om hur de uppför sig.
  14. Känns som om du lägger pengar på en bil som kostar en del så kanske du kan lägga pengar till någon form av färdmedel kanske 5-10.000kr på att hitta något intressant i Sverige som möjligen har ett bättre pris än hemma hos dig .
  15. https://www.blocket.se/annons/alvsborg/ford_mustang_mustang_mach_1/93057271
  16. Kan det vara denna som det syftas på? https://www.blocket.se/annons/ostergotland/ford_mustang_boss_302_laguna_seca_performance/91327619 //RIchy
  17. Tack detsamma till allihopa här på forumet, läsvärt och tankeställare har man fått. God Jul & Gott nytt År !
  18. Tack för länken. Fick upp det här på min. Utestående servicekampanjer 19S01 - TAKATA NON-DESICCATED PASSENGER SIDE AIRBAG INFLATORS Vi kontrollerar ännu ej utförd service på det valda fordonet i det land du befinner dig. Om landet inte stämmer kanske du inte ser korrekt information.Vi ser att du befinner dig i: SwedenOm detta inte stämmer klickar du här för att ändra land. Verkar som det dyker upp ett brev framöver, ställde dock av den i förrgår, så det får vänta till våren.
  19. Okej, får jag inget brev närmsta tiden ska jag ta med utskriften på carfaxen och visa upp vad som står. Letade upp den nu, och vad jag förstår ska ford kontakta mig angående problemet. 01/22/-19 gick ford usa ut med detta enligt min carfax.
  20. Tog ut en carfax på min bil innan jag köpte den. Fick då upp att det var något med airbagen på passagerarsidan. Detta var över ett år sedan, var inne hos en fordhandlare som var som ett frågetecken. Hen trodde att det framöver kommer ut info om åtgärd. Verkar som ni har fått denna info om åtgärd, får se om det även gäller mig. Min är flyttgods, är era intagna på samma sätt? Ställer själv av bilen innan oktober.
  21. Rolig läsning så här på fredag kväll, man lär sig vad man monterar. Var i valet att köpa en go gammal från förr i tiden som jag hade förr, eller "allt klart". Tanken var att slippa meka lite och få okej väghållning + okej hk, så för min del blev det bossen.
  22. Har corsa slutdämpare på bossen som även har utsläpp framför bakhjulen. Blir galet ljud när motorn får jobba, har brickorna borttagna till sidoutsläppen.Varvar man från 3500 och till 7500 är bilen görgo!
×
×
  • Create New...