Jump to content

Mussevän

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Säter
  • Yrke
    Hantverkare
  • Intressen
    Bilar å hantverk

Senaste Profilbesöken

392 profil visningar

Mussevän's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Ska kika i morgon och lovar skriva hur det går och tackar för alla tips.
  2. Ska ta mig tid kolla mer i morgon så fort jag hinner och tackar för alla bra tips Lambdan mätte en jag känner å sen läste jag att sbp vet värde så inget fel ? Men man vet ju aldrig.å airbag lampan blinkar 5 sedan 2 gånger så de vart när besiktningen hade dörr å lampor på så batteriet drog ur å jag bytte när jag kom hem till ett som höll 12.92 volt som jag hade reserv hemma så får släcka data koden bara nu å sedan in å visa upp å sedan kolla resten glykol mm å invänta våren å cabba ner å polera å mysa.V8 Musse.
  3. I mitt fall så var det inget fel på lambdan å värdet var 1.5 enligt han som besiktade skulle det vara 1.0 men enligt sbp så var det bra och dessutom sitter en luftpump på motorn så då blir de andra värden å godkänt å jag mätte volt mm som en annan tipsade om så mycket finns å lära å kolla.man blir aldrig fullärd å kan allt om nån bil,men kan bidra med enkla bra idéer mm.som här på forumet.
  4. Tog av kabel batteriet i över en timme men tyvärr koden kvar Blink blink. Ska se vad jag hittar på i dag eller i morgon de ska gå bygla annars så nåt ska gå.
  5. Det är airbagens lampa som lyser å ger blinkkod. Hittade länk och svar i forumet och använde sunt förnuft och kunskap och några andra som kan vissa saker om bilar sen lite egen kunskap å så fick jag rätt på besiktningen mm.
  6. Det var inget fel på min Mustang Chefen på Dekra ringde mig och bad om ursäkt .sbp vet vad som gäller och det ska dom också veta då alla värden var bra och luftsliden funkade men batteriet laddades ur tyvärr å då fick bilen 52 blink så bara byta batteri och släcka blinkkoden och en innestående gratis besiktning.
  7. Tack för alla bra tips som finns att söka Jag försöker lära mig alla sidor här och även skriva kommentarer å få väl se hur det går.
  8. Det var inget fel på min Mustang Chefen på Dekra ringde mig och bad om ursäkt .sbp vet vad som gäller och det ska dom också veta då alla värden var bra och luftsliden funkade men batteriet laddades ur tyvärr å då fick bilen 52 blink så bara byta batteri och släcka blinkkoden och en innestående gratis besiktning.
  9. Bra att få fler kommentarer å lyssna å läsa å kolla upp så kan de bli rätt till slut. Jag får väl byta bägge som du skriver å inte lyssna på det andra om rengöra . mäta . mm.och sen få se om hitta de 2 kablar som ska byglas å nolla felkoder. Tack för tips
  10. Jag bytte batteri och fick felkod 5.2 så det var batteri fel och ska leta efter den grå kabeln å försöka bygla å få bort koden för han på besiktningen tog startkablar och luftpumpen på motorn ger lambda värden fel som sbp ska veta om Annars får jag väl kolla volten på dom igen och även skruva ur å rengöra å testa värdet igen
  11. Hur skriver man på den här sidan då ? Jag har renoverat en 94 CAB och bråkar nu med Dekra om deras fel att inte veta hur besiktningen går till och får vänta på svar tills i morgon ( om dom hör av sig).Dom lät förardörren stå öppen så lyset å allt drog ur batteriet å då blinkade airbag lampan. Jag har läst att de kan bero på strömförlust å dom kollade aldrig mer att den slocknar emellanåt och så var värdena på lambda 1.5 och inte 1.0 så underkänt ... Såna problem hade jag inte med den gamla 65an. Bara bromsarna ( en annan tråkig sak med bilprovning och dålig kunskap. Jag fick inte dra i handbromsen Det gjorde dom å för löst. Men vad kan man göra åt myndigheter? Vara positiv.
  12. På vår 94 blinkar airbag lampan till å från och besiktningen gillade inte detta så fick underkänt och även lambda värdet var 1.5 inte 1.0 så ig... Typiskt å konstigt problem ?!
×
×
  • Create New...