Jump to content

fd cmc1234

Medlemmar
  • Inlägg

    60
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av fd cmc1234

  1. Hej! Visst minns jag! Var ju spekulant på den bilen, men det bidde ju tyvärr inget den gången. Det var väl lägenhetsrenovering som kom emellan om jag inte minns fel. Kassa prioriteringar... Tack för tipset om speedperformance! Har hört gott om dem, men trodde inte de pysslade med så simpla saker som fjädrar. Mvh Carl-Johan
  2. Har varit borta härifrån ett tag, då gamla Bettan fått stå på undantag en längre tid (bl.a. på grund av konkurrens från en 35 år yngre skönhet från Tyskland ). Nu när nyhetens behag har lagt sig kryper jag till korset och kan bara hoppas hon tar mig till nåder. För att blidka henne har jag köpt en del presenter, bl.a. nya bladfjädrar och lite annat smått och gott. Jag har tyvärr ingen erfarenhet av att byta bladfjädrar, och har heller inte plats. Kan någon rekommendera en bra verkstad i Göteborgsområdet? Man rullar ju knappast in med en 66:a på Bilia Ford i Sisjön... Tacksam för tips!
  3. Förlåt, lite snabb där... "AND ug.user_id <>" skall bort. Om du inte vill selektera bort något, vill säga... Det verkar vara någon annan ORDER BY som inte funkar heller, eftersom inläggen kommer i fel ordning.
  4. Felet är "<> ORDER BY". Ta bort "<>" så skall det nog funka.
  5. Troligen har ett av bladen gått av på den ena fjädern. Bara att byta, som sagt.
  6. Det finns ett högtalarmärke som heter SVS. Har du möjligen en subwoofer i skuffen? Då kan det vara en eftermonterad urkopplingsknapp för den...
  7. Det luktar skumt... Den här länken har varit uppe på forumet förut, men jag tycker man får lite déjà vu-känsla när man läser den... http://www.p-p-p-powerbook.com/
  8. Jag jobbar i samma byggnad som Ford Scandinavia och blev igår vittne till något slags jippo med Jaguarer, Land Rovers m.m. utanför receptionen. Vad som förbryllade mig (och fick pulsen att börja slå helt okontrollerat) var att där också stod en Mustang cab 2005! Men nu blir det riktigt skumt: På skylthållaren stod det "Exclusive Cars". Vad skall man tro om det här egentligen?
  9. Jo, sen har vi ju "snakebite500@hotmai|.com" på blocket. Snubben utger sig för att heta Bengt i en annons och Leif i en annan och så vidare. Några lirare som säljer sina mustanger samtidigt och delar på en mailadress? Varav ingen har telefon? Nja, jag tror inte det... Vore det aktuellt med bilköp idag skulle jag vara -igt paranoid.
  10. Vampyren heter för övrigt Lestat i filmen. Namnet finns som signatur på det här forumet. Se upp om någon kallar till fullmåneträff... I Independence Day kör Will Smith en röd 65:a eller 66:a.
  11. En Ferrari Daytona, kanske??
  12. Tack för era svar! Men att döma av vad ni säger kanske det inte är rengöring som behövs. Ronnie skrev: Just högst upp på sätena är det ju inte så stort slitage. Det är väl bara raggare och nybakade studenter som brukar sitta där... :wink: Är det någon som använt vinylfärg med gott resultat?
  13. Frågan är ju då om det går att göra något åt det - infärgning eller dylikt? Det är ju synd att riva ut en klädsel som är hel och fin i övrigt. Sedan får man väl byta ut resten av inredningen eftersom den nya man köpt inte matchar. Jag ser pengarna rulla...
  14. Jag har ljusblå/vit (aqua tror jag den blå färgen heter) ponyinredning i min 66:a cab. Den är hel och fin, förutom en viss missfärgning ovanpå stolsryggar och baksäte. Missfärgningen kan bäst beskrivas som att vinylen ser lite skitig ut. Den sedvanliga kuren med grönsåpa biter inte, varför jag misstänker att min californiencabbe blivit lite solblekt. Alltså i californinen, det var inte den förra svenska "sommaren" som ställde till det i alla fall... Men är det verkligen blekning? Mina andra erfarenheter säger mig att solen gör materialet ljusare - inte ljusbrunt solkigt. Men att det uppstår just där solen tar som värst med taket nere gör ju att man undrar... Någon i denna gigantiska kunskapsbank som vet?
  15. Missa motorjournalen? Möjligen under vapenhot... Så här tycker flickvännen att jag ser ut på måndagkvällarna:
  16. Som jag skrev i ett tidigare inlägg: Wasabil annonserar också ut den nya "Mustang GT40". Vet inte om man skall eller ....
  17. Tidvis rätt obehaglig ton i den tråden. Det är bra mycket trevligare i det här forumet...
  18. Det innebär att man skulle kunna ha en FULLMATAD GT hemma i garaget för under 300 papp, och en dito cab för ca 330. Inte gratis, men oj vad mycket för pengarna. Idag får man inte mycket Volvo för 300 000...
  19. Om ni inte redan läst... http://www.aftonbladet.se/vss/bil/story ... 67,00.html
  20. Var nog lite snabb där. . Fast även solen har fläckar... :wink: Nåväl, saxat från bilprovningen: From 1970 års modell Bilbälten fram Trepunkts bilbälten krävs för sittplatser i framsäte. Höftbälte godtas för eventuell mittplats. From 1971 års modell Bilbälten bak Trepunkts bilbälten krävs för sittplatser i baksäte. För flyttsaksfordon är det tillräckligt med höftbälten. T o m 1983 års modell krävs bälte för mittplats bara om sätesbredden är mer än 1,35 m. För mittplats krävs aldrig mer än höftbälte.
  21. Undantag gäller om fordonet enligt bilregistret är minst 30 år. Dock måste du använda bälte om sådant finns monterat.
  22. Ja, var försiktig med VIM. Det är dessutom slipmedel i...
  23. I en gammal cabbe tror jag det kan vara lika bra att kastas ur än att sitta bältad när man slår runt. Vid en frontalkrock är ju midjebälten helt värdelösa. Man kommer att ha mustangloggan stämplad i pannan i vilket fall. Kanske snyggt, i och för sig... :wink: Det bästa är väl att ta det lugnt och låta bli att krocka.
×
×
  • Create New...