Jump to content

Yougi2

Klubbmedlem
  • Inlägg

    27
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Yougi2 last won the day on 20 juni 2021

Yougi2 had the most liked content!

Medlemsinformation

  • CMC
    3757
  • Region
    Syd

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Yougi2's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • One Year In
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Omdömespoäng

  1. Utbudet är nog rätt magert. Ford store Halmstad tog hem en FJG och sålde på en vecka för 749.000:- Kraftig höjning, priset för den som inte ville vänta ett halvår eller mer.
  2. Helt rätt synvinkel på det hela.
  3. Haha, ja egentligen. Men kommer delvis göra så, år 2 och 3 I år får den vara påställd, då säsongen blev kort. Betalar drygt 9000:- och gäller till 31 Okt, sen ställs den av.
  4. Jag har nu fått min malusskatt på Mach 1 Den var ngt lägre än jag räknat med. (25.000:- - 28.000:-) hade jag ställt in mig på. Det blev 23.648:-/år 3 första åren sen ca 3900:- Det är 65:-/dagen påställd. Säsong blir då 13900:-
  5. Ja, såg att de fått in den. Rycker såklart lite att åka och kolla, men vill nog vänta tills täckelsen faller av min egen på plats i hallen. Ett ögonblick som ska dokumenteras
  6. Min anländer runt 5 Juni till Halmstad. Blir leverans före Midsommar Har du kollat när din kommer?
  7. Bilen går inte längre att beställa i Sverige. Kommer ett fåtal bilar hit. Läste nånstans att Tyskland fått 15 bilar innan produktionsstoppen pga halvledarbrist. Övriga order har annullerats.
  8. Bra val med Mach 1 2021 Färg är ju smaksak, Svart är fin. Jag har också beställt, det blir ju Europa versionen då med vita bakljus, 20 hk mindre (EU avgaskrav), större backspeglar, inga extra mätare mm annat som skiljer. Jag har valt Race Red och bilen levereras i Juni. (skeppas nu)
  9. Verkar märkligt. Visst, det blir dyrare men är fortfarande en engångskostnad. Efter 3 år försvinner Malus. Dessutom kan man med avställningsförfarande komma ner betydligt i skatt. Dessutom har en ny Mustang 3 års fri vagnskadeförsäkring, vilket är värt i många fall över 10 000:- man kan räkna bort i bilens totalekonomi.
  10. Hej Duckster Har du fått ett byggdatum på din Mach 1? Min hade först 22 Mars, blev flyttat till 29 Mars. Så på Måndag är det dags om det håller nu
  11. Bränsle kommer finnas i 30-40 år till minst om inte längre. Nissan har en ny förbränningsmotor på gång med hög verkningsgrad som kommer att driva en generator istället för på drivhjulen. Blir nåt slags hybrid då bilen drivs av elmotor men man tankar som vanligt och slipper ladda.
  12. Även beställning verkar vara över. Orderboken på Mach 1 är stängd.
  13. Folk får köpa Mach-E om de vill ha modellnamnet Mach. En riktig Mach 1 blir en raritet i Sverige
  14. Exakt. Den har inte i denna tråd att göra. Och för mig blir aldrig detta fordon någon Mustang. Aldrig någonsin.
×
×
  • Create New...