Jump to content

MeduzaPeter

Medlemmar
  • Inlägg

    21
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av MeduzaPeter

  1. Vet någon ifall det finns något bra alternativ till vinterförvaring av bilen? I Sthlm området och till ett vettigt pris? Och inomhus så klart.
  2. Hur ofta bör man byta glykolen i mustangen? Har förstått att det finns olika varianter. Idag har jag röd glykol
  3. Nu är inte jag någon kunnig utan kollade hos min kompis Google som skrev att V8 kom med coyotemotor 2011.
  4. Bara hästen. Inga extra lyktor
  5. Så v-power är bra för mustangen? Har inte vågat tanka med den ännu
  6. Ja den funkar nog bara det att jag vill ha endast hästen i silver/krom såg att grufman hade olika varianter så får nog prata med dom.
  7. Har en mustang 2011 fast med utbytt grill som inte har något emblem. Kollade cj ponyparts och såg att dom sålde silvriga hästar. Funkar dessa till alla grillar tro? Det står att dom passar mustang 2005-2014. Eller finns det någon handlare i Sverige som säljer sådana? Var hos en Ford handlare dom skulle ha 5800kr för bara hästen
  8. Är du fortfarande på jakt efter en fin V6:a? Jag skall sälja min
  9. Var på verkstaden och bytte bränslefilter på min 05:a. Det finns en del plastskydd på undersidan av bilen som skyddar delar av slangar och dylikt. Plasten börjar flagna lite och verkstaden tyckte jag skulle köpa någon spray för att skydda så den inte flagnar ännu mera?! Vet någon vilken typ av spray han kan ha i åtanke?
  10. Ok tack kollade nu och där står det att man inte skall blanda. Och do not use methanol stod det i stora bokstäver. Så frågan är då ifall man ska använda E5? Eller måste hela bränslesystemet bytas ut?
  11. Denna tråd kanske redan finns? Men undrar om det är några mustanger som inte klarar den nya blandningen? Vad jag förstår av det man läst så skall t ex min Mustang 05 klara av nya E10 som är liknande som 95 är idag?! Någon annan som vet mera?
  12. Ok tackar. Finns det en sådan tråd här på forumet eller ska man skapa en ny med den rubriken bara? Är rookie här på forumet
  13. Hej, har bytt stereon i min Mustang v6 2005. Vet någon om den gamla stereon går att sälja eller är den kodad till just bilen jag har? Och vad kan man tänkas ta betalt för den? //Peter
  14. Hej, gick med i början av året 2021 äger en Mustang V6 2005. Peter 41 bosatt i Spånga i Sthlm. Jag har en undran, jag har precis bytt stereo i Forden till en modern går det att sälja den gamla tror ni?
×
×
  • Create New...