Jump to content

Blomqvist

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Blomqvist last won the day on 28 juni 2021

Blomqvist had the most liked content!

About Blomqvist

  • Födelsedag 1972-10-13

Medlemsinformation

  • Stad
    Härnösand
  • Yrke
    Livsnjutare
  • Intressen
    Bilar, mc, pistolskytte

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blomqvist's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

3

Omdömespoäng

  1. Absolut! Skicka gärna ett sms på 0761-155 195 med beskrivning och pris.
  2. Är det verkligen ingen som vet? Jag skulle verkligen vilja köpa dom 16”-fälgar som jag hittat.
  3. Kul att höra att flera använt bilen året runt. Nu undrar jag, passar 16” original Mustang-fälgar på en GT, eller finns det något som kommer att ta i? Jag har ju 17” original.
  4. Så efter att cabställningen riktats så uppstod problemet att den inte sluter tätt? Jag är ingen expert på cabbar, men för mig så låter det som att ettdera så riktades cabställningen fel, eller så är bilen fortfarande sned efter krocken. hur kommer det sig att låshandtaget inte förmår att dra ner cabställningen tillräckligt mycket för att täta? finns det möjlighet att justera låshandtaget?
  5. Jag ska köpa fälgar och däck till vintern och har hittat en uppsättning 16”-fälgar. Dom har suttit på en Mustang -05, dock inte en GT. Får 16”-fälgar plats på en GT, eller kommer bromsar eller något annat att ta i?
  6. Tack! Ja, det ska bli spännande att få se hur den beter sig som vinterbil, men jag tänker att med antispinn och antisladd så borde den vara fullt körbar även på vintern förutsatt att man har bra dubbdäck och kör med insidan av huvudet.
  7. Jättesvårt att säga. Hur är den utrustad? Vilket skick är den i? Och, viktigast av allt, finns det dokumentation på vem som lagade den och hur den lagats?
  8. Då är väl jag ett undantag. Jag köper hellre en bil som varit krockad och har full dokumentation och historik samt bevis på att den lagats korrekt, än en bil utan någon som helst dokumentation. Och så vansinnigt många bilar med rätt spec finns det ju inte. I alla fall inte om man vill ha en cab med låga mil och V8.
  9. Det viktigaste är enligt mig inte om bilen varit skadad, utan hur den blivit reparerad. Jag köpte själv en bil som varit krockad, och den är renoverad till nyskick av ett välrenommerat företag i Tyskland som köpte den som skrot i USA. För mig spelar det mindre roll, så länge reparationen gjorts ordentligt.
  10. Hej! Nikolaus, (Niko), Blomqvist heter jag, är 48 år, och bor i Härnösand. I onsdags åkte jag ner till Allingsås och köpte mig en Mustang GT cabriolet från 2007. Den första bilen jag körde lagligt, som 16-åring, med nytaget körkort i USA var just en Mustang GT, så man kan säga att cirkeln är sluten nu. Detta är den första mustangen jag äger, och den första ”moderna” jänkaren. Tanken är att sätta dubbdäck på original 17”-fälgarna, lämna in bilen på rostskyddsbehandling, och använda den året runt. Eftersom det här är den enda bilen jag äger så kommer den att användas en hel del. Jag hoppas på många års ägande av bilen, och att få träffa flera entusiaster utefter vägarna eller på någon träff framöver när Coronan väl släpper.
×
×
  • Create New...