Jump to content

Tralle

Medlemmar
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Members Information

 • City
  Uddevalla
 • Yrke
  Egenföretagare och hantverkare
 • Interests
  Träning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tralle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hahah jo jag förstår att det finns ett väldigt mycket bredare utbud på Google. Har sökt en del, och hittat mycket intressant, men jag tyckte det kunde vart kul med en liten tråd där man kunde hitta inspiration från sina svenska kamrater, och se vad ni lyckats med. Känns lite mer jordnära än att se vad en annan gjort i USA. Vissa styling- och trimdelar är mer lättillgängliga i USA jämfört med Sverige antar jag, och tänkte mer om det kunde finnas lite smådetaljer och annat som man kanske inte tänker på vid första anblick, kanske bra hemsidor som skickar till Sverige som folk är nöjda med. Hur som helst, jag förstår att det är enklare på Google, tänkte mer om någon ville skryta lite med sin bil också Allt gott!
 2. Tack för svar! Jag lät väl lite väl tråkig kanske när jag skrev min fråga, helt original är den inte. Bilen är sänkt, bromsok röda, corsa sportavgassystem. Bakrutor tonade, sen som ni ser på min bild har förra ägaren färgat ponnyn röd där fram. Där emot saknar jag ett emblem bak, alltså den på bagageluckan. Förra ägaren har satt som en platta i plast emellan baklyktorna, vilket jag tycker är lite tråkigt. Tycker att emblemet där bak är lite ett måste, men det är ju bara jag. Vet ni något bra ställe man kan köpa ett ”oem”-emblem, eller ska jag bara chansa och beställa på eBay? Fönster scoops är givetvis ett väldigt bra alternativ. Vågar någon lägga upp en bild på hur sin bil ser ut?
 3. Hej! Som rubriken lyder letar jag lite inspiration till hur jag kan få bilen att se lite roligare ut. Jag har en svart 2012a V6. Har ni några fina förslag på vad ni har modifierat med era bilar får ni gärna skicka lite bilder! Tack på förhand!
 4. Jag fick faktiskt köpt mig en, så nu e jag officiellt med i gänget men tack ändå!
 5. Jo jag vet att allt är importerat, det är mer hur importen har gjorts som skär i ögonen lite, eller snarare hur mycket verkar ligga i någon slags gråzon. Min fråga var väl mer ”är det okej att köpa en bil utan clean titel?” hur resonerar ni?” Att bilen är fin utseendemässigt är det ingen talan om, är mer tveksam till att sakerna håller. Det finns tydligen inget papper på reparationen heller, enligt säljaren. Har ni några specifika saker som är viktiga att kolla på just på 2012-modellen? Alla bilar har väl sina egna svagheter tänker jag, om någon har en 12:a kanske dem har exempel på vanliga brister? Tack förresten för alla era svar.
 6. Denna exempelvis: https://www.blocket.se/vi/97002809.htm importerad, vart med om en olycka för några år sedan.
 7. Vill helt enkelt ha en Mustang, exakt vad den kommer användas till är oklart, men ingen pendlarbil direkt. Känns lite svårt att hitta bilar till ”bra pris”, sen får man givetvis vad man betalar för också. Vad skulle ni anse är ett rimligt pris?
 8. Tjenare allihop. Hittade detta forumet och testar att lägga frågan här. Jag är intresserad av att köpa en mustang, är inte helt hugget i sten vilken årsmodell eller motor, men tänker mig en V6 för kanske runt 150-200k. Hur som helst undrar jag lite hur "skadat" som är okej för en importerad bil. Bilarna är ju oftast fina i skicket dem är i idag, men vill inte köpa någonting som försätter mig i fara.. T.ex denna: https://bid.cars/en/lot/0-26625555/2012-Ford-Mustang-1ZVBP8AM4C5262953 Givetvis vet man inte hur duktiga dem som restaurerat den är, men är denna skadan för mycket för att vara acceptabelt? Hur hade ni resonerat, om ni gärna vill köpa, men har en begränsad budget? Mvh
×
×
 • Create New...