Jump to content

Mattias cmc 1746

Medlemmar
  • Inlägg

    283
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Mattias cmc 1746's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hejsan. Har en fundering ang. larm. Hur vet man om man har det installerat? Har för mig ägaren i USA sa att det inte fanns nått larm på bilen och nått larm har aldrig börjat tjuta på den heller förutom när jag åkt färja med bilen vid två tillfällen, då börjar den tuta med samma ljud som om man trycker på siren knappen på fjärrkontrollen. Hur kommer det sig? Vad är det den känner av då om det nu är larm? Vibrationer eller att det är högt ljud i färjan? Så hur kan man kolla om man har larm eller ej? //Mattias
  2. Tog hem en Mustang -01 med hjälp at GT Shipping för två år sedan ungefär, allt funkade bra då tyckte jag, men hade också lackskada på huven dock... Men nu i sommras när jag tog hem 05:an så använde jag mig av Nordtrafik, gick riktigt snabbt och smidigt från New York, tog bara lite över 3 veckor så va bilen hemma. Billigare än GT-shipping också.
  3. Tack så mycket. Jo en funderade lite innan om man skulle ha svart bil igen pga. att det är rätt mycket jobb att hålla rent, men det blev en svart ändå, för det är klart snyggast när den väl är polerad och ren. Så det extra jobbet man får lägga ner för att hålla rent är det värt!
  4. Det bästa är att du kollar runt på www.autotrader.com och www.cars.com och skriver in zip 07002 (Terminalen där bilen skickas ifrån i New York) och sen tar du och väljer hur långt därifrån du är villig att åka för att kolla på en mustang, sen är det bara att välja ut några stycken att kolla på. Den bästa affären i närheten tror jag är Mustang Unlimited ( www.mustangunlimited.com ) Som ligger i Connecticut ca 22-25 mil från New York. Va själv där när jag va och tog hem min bil från New York och köpte grejer. Dom har inte alltid allting hemma, så det bästa är att kontakta dom innan du åker så dom kan beställa hem allting du vill ha innan du kommer dit.
  5. Jag betalade 420kr/inkl frakt direkt hem i brevlådan //Micke. Hoppsan! Får man fråga var du handlar nånstans!? [/quote:atzukh0w] Finns på ebay, köpte mina där för runt 450:- hem i breblådan... Finns i massa olika utföranden. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0073824909
  6. Har även jag monterat cdc chin spoiler och har en sänknings sats liggandes här hemma som ska monteras på inom kort. Men det jag undrar är ifall ni som har denna spoiler och har sänkt era bilar ifall ni har problem att den tar i tex. vägbulor och dyligt?? Känns som det inte är specielt mycket utrymme som det är nu mellan vägen och spoilerns underkant, och minder blir det ju när den sänks...
  7. Var och semestrade i USA i sommar och hamnade på en bilutställning lite utanför Seattle i en stad som heter Puyallup. Där fanns många fina bilar därav ett antal Shelby Mustanger som jag tänkte dela med mig av och lite annat smått å gott.
  8. Då va man mustang ägare igen för fjärde gången. Jag och kompisen var och semestrade i USA i tre veckor så vi passade på att ta med oss varsina bilar hem. Det blev en -05:a GT för min del. Köpte även med mig ett par 20" Shelby Razor fälgar. Åkte också över till Mustang Unlimited i Connecticut och där inhandlades en CDC Front chin, Roush huv scoop, Eibach sänknings sats mm. Spoilern och scoopet har jag fått tillbaka från lackeringen så har nu monterats på bilen. Så nu väntar jag bara på att vägverket ska godkänna papprerna så man kan regga bilen någon gång. Måste säga att jag är hel nöjd med bilen, riktigt skön att köra. Hoppas den inte blir allt för hoppig när man sänker den bara. Sen återstår att polera upp bilen nån dag för nu blänker scoopet och front spoilern en aning mer än vad bilen gör
  9. Tänkte bara höra lite snabbt här med er som kopplat om så att ni har blinkers i back ljuset. Har ni då dragit en signal från vänster blinker i fram och en signal från höger blinker ifram hela vägen bak och kopplat in dom i väns/höger back ljusen? Har ni sedan tagit signal från bromsljuset i bakluckan och kopplat in i dom två vänstra och dom två högra broms ljusena för att slippa att dom blinkar samtidigt som blinkersena i backljusena? Vet att man kan köpa andra lampor med vit blinker glas i för ändamålet men vill ha kvar original lamporna. Mvh. Mattias
  10. Finns det nått program eller nån tabell man kan kolla i för att få reda på vad man ska ha för munstycken till en viss motor? I mitt fall har jag en Holley 2300 förgasare till en 302cu in. Tror nämligen mina är alldeles för små, för innan satt denna förgasaren på en 260cu in. För när jag provade original förgasaren till 302:an så gick den mycket bättre.
  11. Det låter som den tar tjuvluft, prova spruta lite startgas runt förgasarfoten och insuget med motorn igång. Ökar motorvarvet hittar du enkelt vart vart den tar tjuvluft. Har du kommit ihåg att ansluta vakumslangarna/ pluggat överblivna hål på förgasaren och insuget? Lycka till[/quote:g7k2gjvt] Okej får ta och prova det. Ja jag hade denna förgasaren på den gamla motorn som satt i så jag har anslutit allt precis som det satt på den. Men är det att den får för lite bensin eller för lite luft när man stänger choken?[/quote:g7k2gjvt] Den får för lite bensin (eller för mycket luft) när man stänger choken. Om den får tjuvluft vill säga. Men det kan vara något helt annat som är galet (kan vara svårt å sätta ord på det man menar ) så börja med enkel felsökning så får vi gå vidare om det inte löser sig.[/quote:g7k2gjvt] japp får göra det!
  12. Det är en 302:a men kanske lika lätt på den? Ahh det är mycket möjligt att det kan vara vevaxeltätningen som läcker... stör mig att jag aldrig bytte den då när motorn ändå var ur innan.... Kåre Olsson... känner igen det, är det så att du jobbar på BMW här i Skövde?
  13. Det låter som den tar tjuvluft, prova spruta lite startgas runt förgasarfoten och insuget med motorn igång. Ökar motorvarvet hittar du enkelt vart vart den tar tjuvluft. Har du kommit ihåg att ansluta vakumslangarna/ pluggat överblivna hål på förgasaren och insuget? Lycka till[/quote:5f96dws9] Okej får ta och prova det. Ja jag hade denna förgasaren på den gamla motorn som satt i så jag har anslutit allt precis som det satt på den. Men är det att den får för lite bensin eller för lite luft när man stänger choken?
  14. Asså det gör de... va bra, får ringa dom imorgon då!
  15. Näe detta va första gången jag plockade ur en motor så jag va i stort sett nybörjare, men man lär sig verkligen mycket... köpte en bok från usa om hur man renoverar small block ford, mycket bra bok. Sen har jag ju haft några kompisar att fråga ibland om vissa saker. Nopp har inte hört talas om det i GBG.
×
×
  • Create New...