Jump to content

H

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av H

  1. Vet inte riktigt hur dom nya ser ut men dom "gamla" bakvända klippanstolarna som jag använde när min var liten funkade riktigt bra om man borrar hål i golvet och monterat resten i stolsunderredet. Lars
  2. Provade det i somras, funkade inte för mig, kan gå men jag tror att du ett rejält ormbo framför bakaxeln med böjar i alla riktningar när du ska över bakaxeln med 3". Där blir det rejält trångt.
  3. Böt startrelä för 20 år sedan till ett från en ferguson traktor dom ska vara bättre ( och billigare)
  4. Just för besiktningen behöver du inte byta fälg om bara däcket är innanför skärmkanten och inte skrapar i någonstans.
  5. Har ett litet problem, verkar som om topppackningen har gått, kan någon hjälpa mig med vilket moment som toppen skall dras med? Säger ford eller er erfarenhet något speciellt om ordningen eller ska dom dras från mitten och ut som vanligt? Motorn är en 289 som är lite borrad och med högkomp. kolvar
  6. Hade samma problem för många år sedan, verka som att en del äldre startmotorer spricker runt det främre lagret och böjs undan med den påföljden att bendixdrevet slits i den yttre delen av kuggen och man får samma effekt som om drevet skulle vara slut.
  7. Där har vi en sak som jag tror att jag kan behöva, är det någon som vet var man kan få tag på ett eller ritningar på ett?
  8. H

    Kylproblem

    Borde den då inte trycka ut när den är kall? eller bubbla i kylaren när man startar den?
  9. H

    Kylproblem

    Har ett problem med kylaren, den spottar ur sig vatten mer vid varvning än på tomgång, låter som om den kokar i kylaren, ännu inga problem med tempen på motorn. Motorn vitröker inte. Kan det vara tändningen som står för högt eller kylaren igensatt eller vilket jag inte vill vara en topppackning som har gått. Har även funderat kring vattenpumpen den har stått i 15 år innan jag tog tag i vraket och satte i hop den igen. Känner någon igen problemet? Motorn är en lätt vässad 289 med orginalkylare.
×
×
  • Create New...