Jump to content

_kiM__

Medlemmar
  • Inlägg

    119
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av _kiM__

  1. Hittade en o-ring på OKQ8 av alla ställen... det trodde jag aldrig skulle finnas och än mindre fungera Nu åker vi!
  2. Det kommer visa sig under dagen om jag får tag i något som passar... O-ring, någon "packning på tub" eller en korrekt gummiring, alla lösningar är bra så länge dom håller tätt
  3. Hej! Råkade ha sönder gummitätningen till tankgivaren när jag bytte flottör idag... http://www.mustangsplus.com/xcart/produ ... 499&page=1 Någon med rimligt avstånd från Eskilstuna som kanske har en ligger och skräpar? Eller kanske har tips på någon kedja som kan tänkas ha en passande i sitt sortiment. O-ring går ju inte, ska vara fyrkantig skärning. I värsta fall blir jag väll stående tills på tisdag Tack på förhand...
  4. Jag har precis beställt mig en uppsättning 15" 15x7 fram och 15x8 bak. Dom finns bl.a. hos www.classic-cougar.com, (15x7) men ja beställde direkt från tillverkaren, skicka PM om du vill ha mer info. Fördelen med 15" är att dom har kromad ytterkant istället för "snobbringen". Tycker det ser mycket bättre ut, se bilden.
  5. hehe.. mycket och mycket.. det beror på hur man ser på det. Just nu är det väll mest "finlir" inför nästa sommar. Ska få dit alla lister, på med eliminator-stripes och inhandla nya fälgar. Sen borde jag vara klar med detta delmål så att säga. Här har du referensbilden jag jobbar efter: http://www.musclecarcalendar.com/pp_70_elinimator_1.htm och http://www.musclecarcalendar.com/pp_70_eliminator_2.htm Är ute efter original-looken utanpå, men nytt och uppgraderat under skalet (drivlina-väghållning o.s.v)
  6. Här har du lite info, som jag fått utav Ögonbrynolf på www.smca.nu Jag ska ge mig på detta i vinter, dock med listerna som sitter runt fram och bakruta, ev. dropplisterna oxå om det behövs. Köpte renoverade runt huv och till baklucka, satan i gatan vilken finnish det är på prylarna.. ska fixa en bild så fort batterierna i kameran är laddade Edit: Bild fixad.
  7. Sen brukar det alltid gå bra att ringa sin bank och be dom släppa på det ena av de två reserverade beloppen så du slipper sitta fattig och vänta på att det ska gå per automatik typ 5 bankdagar senare...
  8. Momentum Industrial Maintenance Supply AB Bangårdsg. 7, 541 34 SKÖVDE 0500-48 91 20 Dom kan nog plocka fram exakt vad du behöver. Vi har Momentum här i Eskilstuna också och dom ordnar alltid det jag behöver. Kan ibland vara lite strul att handla som privatperson.
  9. Någon som har tips på hur ja ska få bort den gammla kletiga gummilisten som sitter på baksidan utav kanalen som löper längs med a-stolpen -> taket -> b(c?)-stolpen. Har försökt med CRC Gasket Remover men det blir bara en klibbig sörja av det hela som blir ännu jobbigare att hantera. Skrapa av med kniv fungerar inte heller speciellt bra. Svårt att få bort allt och tar en jäkla tid. Något annat mirakelmedel ja bör prova?
  10. Mina Hi-Jackers sjunger oxå på sista versen, upptäckte idag att ena luftpåfyllningsslangen läcker, verkar ha legat emot avgaset och blivit hål. Nästan så bilen lutar lite bak som det är nu Som Jonas undrar, vem kränger vettiga (KYB?) bakdämpare här i sverige till vettiga pengar och snabb leveranstid?
  11. http://www.laurelmountainmustang.com/ tar $64.95 + $25 för en nyrenoverad pump. Beställde en styrsnäcka i samma veva så frakten gick på $120. Tror du kommer ner på runt hälften på enbart servopump. Jag beställde en sådan därifrån efter att ha försökt mig på en renovering som inte gav något resultat. Pumpen ville bara fungera när den själv ville, och speciellt då den inte behövdes. De renoveringssatser jag känner till innehåller bara packningar och o-ringar. Inget att byta ut som påverkar funktionalitet eller så. Mer info om pumparna här: www.stangerssite.com
  12. Vilken årsmodell och motor handlar det om?
  13. Fel nr på batteriklämman, ska vara 624691-11, pris 3:90:- enligt www.conrad.se Kul att frakten verkar ligga på 79:- ...
  14. Jahaja.. då var det dax att börja montera ihop bilen efter lack... Tänkte börja med innertaket. Både fram och bakruta är urplockade. Vågar man sig på detta jobb själv? Eller finns det någon som gör detta för pengar i Sverige? Helst Mälardalsregionen då...
  15. Lite info från Tullverket: http://www.tullverket.se/se/Privat/handel_med_utlandet/
  16. Du bör ha ett batteri som har en hög startkapacitet. Det går åt lite juice att veva runt en V8, speciellt om det tar några försök innan den hoppar igång.
  17. Det ska nog vara http://customwheelsmarket.com/ Saknas ett S ovan... och då kommer man till massor med jobbiga pop-ups m.m.
  18. Personen kanske är avliden, och bilhandlaren tog/köpte/fick tillbaka bilen av någon anledning?
  19. Jag har fått ett pris på 20.000:- (under bordet) och då plockar jag ner och ihop bilen, men han slipar och allt material ingår då.
  20. Motstånd??? Har du en någorlunda vettig huvudenhet kan du reglera alla nivåer från den, förutsatt att du kopplat allt rätt.
  21. Köpte ny tank och givare till bilen för ca 2 år sen. Efter ca 1 år så gick det hål på flottören, som är i plast. Fick en ny hemskickad på garanti av Rolands Mustang. Nu i somras, ytterligare ett år senare, har även denna flottör tagit in soppa. Har jag fått måndags-ex båda gångerna, eller är det fler som stött på detta problem med flottörer i plast? jag kör ju inte direkt på nått raketbränsle som fräter hål på plasten. Vanlig soppa borde dom ju klara av tycker man.
  22. Dessa plast och glasfilter kan vara helt livsfarliga. Har läst flera varningstrådar på amerikanska forum där filter har spruckit och det har börjat brinna i bilen. Byt ut dem genast!
×
×
  • Create New...