Jump to content

jonashöglund

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

jonashöglund's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej det finns en i torsby värmland halvarssonracing.se Jag skall ditt å få min nyrenoverade motor inställd har hört flera som rekomenderar honom..
  2. Tackar för alla svar ska köra den på 1500-2000 en halvtimme till. Firman som renoverade den sa att jag kanske behövde justera vipporna å att de skulle hjälpa mej med det. Sån tur är har jag garanti om det skulle vara nått alvarligt.
  3. Tack för ditt utförliga svar motorn var komplett ihopmonterad å lyfftarna var ifyllda med olja från firma som renoverade den. Blev bara så skraj när jag hörde ljudet å inte kunde få kontakt med dem då det var helg. de sa precis som du att jag körde den på för lågt varv. Ska göra ett nytt försök imorn å göra som du sa köra på högre varv. Tack igen är glad att detta forum finns å att ni är hjälpsamma som svarar. Har lärt mej mycket nyttigt här.
  4. Hej jag har fått min 289a helrenoverad ballanserad å ihopmontera... Igår startade jag upp den men det är ett knack från en lyftare kan det vara fabrikations fel eller kan det upphåra när motorn gått en stun? Körde den på tommgång ca30 min..
×
×
  • Create New...