Jump to content

cmc 581

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av cmc 581

  1. tack så mkt. Då vet jag
  2. tjena. har meckat dit en 100 amp generator från en nyare volvo på min 70 musse och lurar lite på hur man ska koppla. Behöver ju inget externt laddrelä längre. Är det bara plus minus och en kabel till laddningslampan i panelen? Eller behövs det göras nåt mer för att få det att funka?
  3. Hej. En lite korkad fråga kanske. Är ingen stjärna på motorer men har lyckats renovera och montera ihop min 351a w. undrar lite hur man ställer vipparmarna när man ska använda hydraliska lyftare. Jag fattar det som att man bara skruvar ner dom tills stötstången nuddar lyftaren och lite till. Är jag på rätt spår eller?
  4. tack ska du ha. Ska kolla med SM
  5. Någon som kan rekomendera en bra firma i närheten av göteborg som sysslar med borrning och andra motorjobb på fordmaskiner
  6. någon som vet hur parkerings spärren till startrelät funkar och vart den brukar sitta på 70 års modeller.
  7. hur ska spärren för P läget kopplas för att fungera. antar att den ska in i startrelät på något sätt.
  8. jag köpte flowtech för 1800 spänn. passade inte men hansen tog tillbaks skiten och moddade dom lite. nu passardom. så köper ni grejer där behöver ni inte kapa och värma själva i onödan.
  9. har tröttnat på gamla fmx lådor. Så nu är hela drivlinan nedplockad. ska renovera motorn som är en 351w. bygga en alukardan Men jag vet inte vad jag ska skaffa för låda. vill ha en 4 stegs. men jag är inte alls hemma på området. Nån som vet vad man ska leta efter. Vad behövs för att få den att passa på maskin? Vad ska man ha för converter? Nån som har erfarenhet av detta?
  10. har åxå ledsnat på krånglande automater. kör iofs med fmx. men jag har kört slut på 3st på 1 månad. det är ju semester och man vill ju glida runt men nu står bilskrället i garaget ändå. va i varberg på wheels and wings när den senaste pajade. slutade helt plötsligt att driva, inga missljud eller nåt som förvarning. varken back eller fram funkar. funderar nu på att förstärka en aod låda från en econliner och trycka dit. blir ju lite jobb men man får väl rikta in sig på nästa sommar.
  11. har ett skumt fel på min fmx. innan oljan kommer upp i temp vägrar driven att hoppa i. har hört nåt om en backventil som kan ha hängt sig. stämmer detta och var sitter den i så fall. tacksam för svar.
  12. någon som monterat en 4 stegs automat från tex econliner i en musse. passar dom på 351w eller måste man bygga om något. behöver man skära upp tunneln för att få plats med den?
×
×
  • Create New...