Jump to content

allbinn

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av allbinn

  1. Jag tycker den är SKIT snygg, någon som håller med? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1967-Mus ... dZViewItem
  2. Ta kontakt och be om telefonnummer och adress, säg att du kommer och tittar på bilen, för att göra upp affären. 1000 spänn på att "försäljaren" lägger benen på ryggen. Har du fått bild på kärran? kolla på ebay, finns garranterat där också!
  3. Kan garrantera till 100%, att du blir blåst om går på det där!
  4. allbinn

    Carfax

    Upplever det som att varannan bil jag slår upp på "Blocket", så är den endera krockad eller har skruvad mätare. Finns det så många oseriösa, eller vet de inte själva om det??
  5. De har den klassiska sidan som ALLTID är med när det gäller bluffprodukter. Nämligen en massa personer som påstår att det fungerar jättebra. Finns alldeles för många ormoljeförsäljare, speciellt när det gäller bilar och HiFi.
  6. Pröva att blanda i etanol, då går den betydligt svalare och kräver mer förtändning. (kanske tokig ide?)
  7. Tackar, då är det en cobra från 03 jag helst vill ha ;-)
  8. Vilka olika motorer / hkr, finns det i de nyare Mustangerna 1996-2003? Finns det någon bra länk?
  9. Frågan är ju takutrymmet, har provat corvette men det gick inte alls, fattas cirka 10 cm i takhöjd. hur är en cabbe i förhållande till en sedan, när det gäller höjden?
  10. Hej Funderar att ev börja kika efter en nyare musse. Nu är frågan: Jag är ju rätt så lång, ca. 195cm, får jag plats, bra körställning? Vilken årsmodell skall jag välja, vad skiljer på 94 - 03?
  11. AHh! Kommer ihåg dom där, var svenska lådor som man la under sätet. en bas riktad uppåt och två kraftigt överdimensionerade diskander riktade bakåt och framåt. Försöker att komma ihåg vem som tillverkade dem, men det har fallit bort i glömskan korridorer. Skulle tro att det var någon gång på mitten av 80-talet.
×
×
  • Create New...