Jump to content

mancho

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

mancho's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Undrar om det är samma cabbe på 94-98 som på 99-04
  2. Är lite sugen på att montera luftfjädring på min musse cab -99 någon som har erfarenhet av luftfjädring? är de änns möjligt? kanske de finns färdiga kitt? Kan de tänkas kosta?
  3. Den brungrå passade helt klart bäst.
  4. ok, men eftersom de inte låter när man står still med mororn igång så lär de väl inte va drivremm? vad är de som gör att de kan gnissla från bromsarna? kan de va att dom ligger på eller?
  5. Har problem med ett ljust gnisslade ljud när man kör börjar först när bilen blivit varm men låter inte hela tidenkommer och går lite, låter som de kommer från ibak, så jag hissade upp bilen o snurrade på hjulen för att få fram ljudet men då hörde jag ett mycket mer mörkade mer vinade ljud från växel lådan(automat), kan de vara kan de vara hjullagren som gnisslar Någon kunnig som vet
  6. undrar hur mycket olja de går i automatlådan på en musse gt -99 och vad man ska använda för olja, något specielt fabrikat någon kan rekomendera?
  7. Jag har samma problem på min, vet tyvär inte hur man ska lösa de. själv får jag nog köpa en ny cab för den e allmänt sliten.
  8. importerade en musse 99 här i sommras genom en bil firma. Men skulle vilja kolla upp lite historik på bilen anlat ägare, servicar och sånt. frågan e hur man går tillväga?
  9. Min klädsel e allmänt skabbig så jag funderar på att fixadet i vinter. någon som vet om det finns färdiga klädslar att köpa eller måste man lämna till en bilsadelmakare?
  10. ok, grejen är att jag tror fälgarna bara va 18x8. Blir de för smalt? Ska man ha samma storlek på hjulen runt om?
  11. ska beställa en musse gt -99 från usa, och hade även tänkt att köpa till nya hjul ett par 18" men vet inte vad man ska ha för mått på däcken så att de ser bra ut, vill ju inte ha för smala. någon som vet vad som passar bra?
×
×
  • Create New...