Jump to content

Katema Janne

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Katema Janne

  1. Prova med att byta hardyskivan den kan se bra ut, men e kass, kostar ca 150:- på Hansen. Då upphörde problemet åtminstånde på min 68:a Janne
  2. Behöver veta vad besiktningen sa om detta, allt på min 66:a är förmodligen redan bytt, så som 5 bulltade axlar med nya skivor fram, och dom små detaljerna som vita glas, km tavla, reflexer, bes. snackar om att dom måste ha någon bil (regnr) som gjort detta för att se vad som behövdes justeras. Nån som kan hjälpa till med det....??? Janne förmodligen medlem.
  3. Sorry kanske skulle ha uppgivit att den ÄR 5 bultad, men övrigt då??? Tack ska du ha för lägget. H-Janne
  4. Läste inlägget om "fel i regpappren" de var från början en V 250 i en -69:a till en 302:a tydligen inga problem... får i dagarna hem en -66:a Cab som från början var monterad med en 200 6:a numera sedan 1985 en firma i Bolder Mustang Milt Colorado byte o stoppa i en V8-289 Vin Nr. är en T-motor, nu har jag jagat uppgifter på vad som skilljer dom åt, bromsarna är redan klart jag har beställt o redan fått hem skivbromsar från MP-USA så dom ligger bara o väntar. Är det mer som jag måste byta ELLER?? Kan nån ge mej upplysningar om var/hur jag får tag i papper som beskriver detta??? Reg.Besiktningen har ingen aning HJÄLP MEJ... Musse-68 HT snart med Musse-66 Åxså Tack på förhand Janne P.S. Om Shipping glöm inte CalShip (Svensk snubbe)
×
×
  • Create New...