Jump to content

Adde Storbuk

Medlemmar
  • Inlägg

    34
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Adde Storbuk

  1. Behöver lite hjälp... Detta är en manuell 4 växlad, ingen styrservo... hadde det varit automat skulle det inte va några problem, men ska man styra med en hand samtidigt som man ska svänga så är det lite jobbigt i längden. Någon som instalerat servo? kostnad och är det svårt för en mindre erfaren mekaniker?
  2. Citerade fel innan, sklle va ditt ang. reg. bes. Kontroll bes. är inkl., den har jag betalat hamnen föe, även transport till dörren. Så jag har inte snålat ! Skulle kunnat spara 5k och hämtat, fixat kontroll bes. osv. Men anser att den tiden man får lägga på detta är inte värt det!
  3. Ang. Reg bes. är det halva priset om man väljer Länsförsäkringar, dom betalar halva reg.bes. Dom är dom enda i försäkringsbranchen som har avtal med bilbesiktningen och har en försäkringsbes. och därför betalar hälften.
  4. Den har totalt kostat 85 000 kr, nu är registreringbes. kvar. Vet inte vad den kostar men 1500 har jag hört !
  5. Tackar för alla komplimanger, verkar som hon insett att hon inte är själv om mej lägre och accepterat detta. ....hästar gillar hon inte, och ett svin har hon redan
  6. Tack, har dock följnde problem: F*n, jobbigt att renovera kåk när bilen står där å skriker efter mej...sambon kommer ut å suckar när man glor i motorhuven, slår sej på fingrarna när man hamrar för man inte kan sluta titta på henne... Hon hajjar inte att hon är den enda längre, hur förklarar man sånt här utan att såra flickvännen för mycket?
  7. Finns mer bilder på http://www.garage1.org/mustang ...lite på motorn, bilderna där är tagna av en besiktningssnubbe i USA. Mvh
  8. Asså...bäst att lägga upp bilderna då Jag är S K I T nöjd... Här är lite bilder på när jag tvättade bort dammet...
  9. 3 månader försenad, 100 % strul och ni som funderar på att importera själva: ANVÄND I N T E BUYERSERVIE INTERNATIONAL i usa, utan ring till Scanlink eller använd kända kontakter. Men skit samma...min musse kommer om 30 min Lastbilchaffisen ringde för 3 minuter sen...snackade ett tag och skulle precis komma till hej då, då frågande han: -Vill du inte veta hur den är? Ja svarade: -jo han fortsatte: -Den är riktigt jävla skit läcker....en sån ska jag ha ! Altså...om 26 minuter typ ! ! ! Ha det gott, inatt sover jag i garaget...
  10. Du har ju guldläge att göra bra pengar. Köpa 05:an, ta med som flyttgods och slippa massa avgifter. Det jag inte vet är om man måste ha bott istaterna i ett år eller haft bilen i ett år för att ta den som flyttgods. Men ska du sälja den så ska du nog köpa 8:an.
  11. ...musse. Ringde på en annonsidag, tror det blir köp http://www.classiccars.com/classifieds/ ... iedId=4251
  12. Nej, den är inte registreringsbesiktigad i sverige ?!?! Den är funktionsbesiktiad i USA.
  13. ......det kan du lita på, tjejen och jag ska bilsemestra i sverige i år.
  14. Grymma teckningar.... ja e impregnerad
  15. Priserna som jag har angett är dom priserna jag talat om på sidan, inte tullskatter, hamnavgifter, skrot och inreggning. Jag har inte 100 koll än så därför har jag inte skrivit något om detta men har hört allt mellan 13-18 000 Flr detta.
  16. Finns det någon meka litteratur på svenska? Eller om det finns någon utförlig bok..... ....det är till en 67:a jag är ute efter.
  17. Tack för hjälp och för kommentarer. Det är ingen rost under och ingen som har klabbat oh spacklat, enl besiktningsmannen är renoveringen väldigt bra utförd. Lite krom som behöver fixas runt rutorna. Jag har hittat bilen själv via annons och betalar en fraktfirma för pappersabete, frakt till hamn och export till sverige. Dom har varit kanon bra. Besiktigat 1 bil tidigare vilket visade sej att den va ett vrak, dom tar kort på allt....ca 100 bilder och ett bra besiktingsprotokoll som dom går efter. Dom provkör den en regäl runda oxå, så jag känner mej ganska säker på bilen.
  18. Vad behöver jag göra och köpa till reg. bes. av min mustang. Blinkersglas mm mm ? Vill ha detta hemma tills bilen kommer. Och var rekomenderar ni vart man ska köpa detta? Mycket tacksam för svar.... Hastighetsmätaren behöver jag väll bara sätta markeringar på vid 30, 50, 70, 90 och 110 vad jag har förstått.
  19. Tack... Man får väll hoppas ! Jag började kolla på bilar runt 3000 USD, men inser snart att man inte sparar pengar på renoveringsobjekt om man inte har bra kontakter och ett ruskigt intresse för att meka...
  20. Hejsan alla. Här finns det bilder på min mustang -67:a som jag bara kommer vänta ihjäl mej på. Åker från New Jersey den 20:e maj och tar 2-3 veckor innan den når hamnen i GBG. Nu ska jag oxå ä n t l i g e n bli mustangägare med Ni hittar bilderna här: http://www.garage1.org/mustang/
  21. Vad tycks om min bil? På gång för export till svedala imorgon....
×
×
  • Create New...