Jump to content

errorflynn

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av errorflynn

  1. Hittade detta kopplingsschema. Är det den röda och svarta jag ska vira ihop ?
  2. Precis det svar jag ville ha Bra det finns folk som har det jag saknar - elkunnande. *L* Ska testa då jag kommer hem. Hittade kopplingsschema i forumet också.
  3. Hej Min mustang 65 fick ett problem över vintern. Då jag tog fram den dör motorn då jag släpper nyckeln från tändläget. Har inte haft problem med tändningslåset tidigare. Kan det bero på att jag klippte kablarna till rallypacken med varvräknare. Det är det enda jag gjort efter jag ställde bort den. Eller är det start "relät" ? Jag har gjort en tjyvkoppling med strömbrytare mellan 2 poler på start"relät" så att tändningen endast kan brytas mha strömbrytaren. Nu ska jag besikta och så här går den inte igenom. Är det någon som har nåt tips ? Är det någon av kablarna till varvräknaren som ska kopplas ihop. Vill minnans att nån här hade samma problem och nån tipsade om varvräknaren.
  4. Jag fick ombesikting pga droppande motor på min 65:a. Se först till att övertryckselemineringen fungerar. Slangen från ventilkåpan ska kopplas till insuget. Kolla att den är öppen och och inga läckage. Hittade ett gammalt bondknep på ett amerikanskt forum som följer. Slå i 2 liter diesel i motorn och varmkör bilen i 5 min. Låt stå några timmar så dieseln löser så mycket avlagringar som möjligt. Sedan varmkör den igen och tappa ut oljan. Fyll sedan på med ny. Jag slog även i oljeläckagestop från OK. Nu droppar motorn ingenting och oljan är genomskinlig fortfarande efter 300 mil.
×
×
  • Create New...