Jump to content

winnerpatric cmc162

Medlemmar
  • Inlägg

    296
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av winnerpatric cmc162

  1. tackar så mycket för svaren . var precis vad jag behövde
  2. Någon som har lite teknisk data på en sådan. Behöver veta lite allt möjligt! Tack på förhand
  3. Inga mätare utom hastighetsmäteren fungerar. Vad är det första jag ska börja kolla på? Mvh Patric
  4. Trodde faktiskt att de flesta däck hade det trodde bara det var dyrare modernare däck som var slanglösa
  5. Behöver man ingen slang i BFGoodrich däck? läser man vad det står på summit så behövs det tydligen inte http://store.summitracing.com/partdetail.asp?autofilter=1∂=BFG%2D82300&N=700+4294923107+400073+4294793322+115&autoview=sku
  6. Hej! Har beställt fälgar o däck från Summit. Kostade sammanlagt $800. sen drogs det $375 för frakt. Nu vill tull ha tullavgifter o moms mm för 3700:- Är det rimligt?
  7. http://www.youtube.com/watch?v=mrAdflj54K0
  8. Bensinen rinner ända ner till tanken. Får mata hur länge som helst innan det kommer fram till filtret där jag ser när bensinen är på väg. Räcker bilen står en vecka så har jag det problemet. När väl bensinen nått förbi filtret så drar bilen igång hur lätt som helst.
  9. Har problem med att bensinen rinner tebax i tanken när den stått ett tag. tar ett tag o sliter på batteriet varje gång jag ska starta upp. Finns det någon typ backventil man kan sätta vid tanken så detta inte sker??
  10. Givetvis tycker jag att det är en mycket trevlig tidning o läsa o att få bilen publicerad i. Tycker ändå inte bilden lägger fram bilens bästa sidor direkt, så där håller jag inte med. En grym muskelbil från 69 har betydligt bättre linjer o vinklar än med en brud som skymmer den. (inte det minska snygg var hon heller) Menar, hon kan ju inte ha stått där hela tiden!
  11. Hur många hästar är det i en Ford 460 motor?
  12. Varför visar man bilder från Nostalgia i Ronneby 2006 istället för 2007? Och varför i lägger man in en bild på en punkarbrud som hänger på min bil . (Den gröna stora bilden)?
  13. Har gjort egna sänkblock till bladfjädrarna. Ska dom sitta ovanför fjädern eller under?
  14. Tackar för svaret. Var vad jag hört lite om innan också, att det är vanligt. Ska prova o flytta lite på den i morrn.
  15. Hej Undrar bara om det går att flytta bakaxeln något i sidled eller det blir den position det blir när tappen på bladfjädern går i hålet i axeln? Mitt högra däck sticker ut mer än det andra nämligen. Bilen är också 2,5cm lägre på höger sida.
  16. leker av det sista http://www.gatbilar.se/moviesView.php?id=962&file=47420133f40a9&r=Burnouturl
  17. Någon som har lite tips för o underlätta slipning. förslag på maskiner o slippapper eller kemikalier o använda. lite tips o råd innan jag börjar kan ju vara bra. Verkar ju vettigt o köpa in en tryckluftsdriven slipmaskin. någon som har tips på modell som fungerar bra?
  18. Har gjort en film. första gången som jag hör bilen från avstånd själv. Låter inte alls lika mysigt som din Per. Ska lägga upp den när jag skaffat kabel till datorn. Ska byta till 3" avgas.
  19. Tror faktiskt att det kliar lite mycket i fingrarna nu. Börjar komma lite rost i dörrarnas nederkant. Hjulhusen har tagit en del stryk när däcken stuckit utanför en liten bit också. Så jag tänkte att jag skulle ta vintern o börja plocka isär alla lösa delar o slipa ner bilen. (kommer säkert o ta mer än vintern, men skit i det). Känns som om det måste göras nu, annars tar rosten över. Och känner jag mig själv så sitter bilen till slut i vagga o jag sitter o skrapar undersidan. Kan likaväl göra allt ordentligt när man ändå håller på. Kommer bli min första renovering så det ska bli väldigt intressant. Har ju en massa bra folk här på forumet som säkert kan hjälpa mig i de oliga stegen genom en renovering. Kommer inte o bli så mycket rostlagning eftersom den är renoverad i USA för några år sen. (Hemmalackad, RETAR MIG SÅ FRUKTANSVÄRT. dåligt underarbete)Ska mest slipa färg o underredsmassa, måla lite motor, bakaxel mm mm. Tycker ni att detta låter som en bra idé
  20. Född: 1981 Bilar: Mustang fastback-69, Volvo V70XC-00. Jobb: Jobbar på utlastningen på LB-HUS Inkomst: 250000 om året. Familj: Sambo med barn på väg. Ploppar ut i Februari. 2 söta katter. Intressen: Mustangen, Fotboll, Fiska, Köra motorfordon.
×
×
  • Create New...