Jump to content

snickeri

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

snickeri's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Det verkar konstigt. Jag provade med 1/2"-spacers först där fram, men då tog fälgen kraftigt i styrleden. Till och med 1" var gränsfall. 1 1/2 blev däremot bra. Fälgarna är 17 tums GT -05 jag ska fota av det ikväll och lägga ut här.
  2. Jag köpte mina på Ebay usa. Kom hem på 4 dagar ! 1,5" fram och 1,25" bak blev bra på min.
  3. Alla anmärkningar blev underkända, dvs jag måste åtgärda och återkomma inom 1 månad.
  4. Min belysta häst blev jättefin ! Men det tyckte inte bes.mannen idag ! Underkänt ! Surt.
  5. Besiktigade i morse, tyvärr var det inte någon av de trevligaste besmännen. En dålig dag kanske ? Hjulen sa han inget om. Har nu 17" Bullitfälgar från Mustang -05 med 245:or. 1,25" spacers fram och 1" bak. Däremot underkände han min belysta häst i fronten ! Otillåten belysning, trots att det lär vara ett originaltillbehör. Bromsljuset tog för långt ner på pedalen tyckte han, och skyltlykta fanns inte ( Har aldrig funnits förut heller, men har gått bra ändå. Nåväl, jag får väl koppla ur belysningen i fronten, justera givaren till bromsljuset och tejpa fast en skyltlykta. Surt !
  6. På mitt reg.bevis står det: Däckdimension bak: 7.00-14 Om jag nu sätter på mina nyinköpta 17-tumsfälgar med 235-45-17 och 1-tums spacers, vad händer då vid besiktningen ? a: Ingen märker något b: Ett stort hånflin från bes.mannen c: jag blir portad från bilprovningen för all evighet ???
  7. Någon som har fått igenom bilen med spacers ? är det ens lönt att försöka ?
  8. Jag funderar på att byta fälgar på min -65, och vill då sälja de jag har nu, vilka är Cragar SS med variabelt bultmönster, mkt fina i kromet. På dom sitter Ameritour GT M+S 195/70/14med vit sida, ca 6mm kvar. Hur mycket är dom värda undrar jag då ? Förslag mottages tacksamt !
  9. Tydligen ska bultmönstret på -05 GT-fälgarna vara 5 x 114,3 med ET 38, och det är väl vad jag har på min -65 som standard ? Det borde "bara" vara att hänga på dom ? Någon som har provat ?
  10. jag har blivit erbjuden att köpa 4 st kompletta med däck 17 " 225. Men.... Hur sjutton får jag dom att passa min -65 ?
  11. Nu har jag beställt en belysning från tripowerparts. $69.95 + $20 för frakten. Blir väl ca 650:- men det får det väl vara värt. Mustangpryttlar brukar ju inte vara speciellt billiga.
  12. Någon som vet var man kan köpa bakgrundsbelysning till mustangen i fronten ? Detta var ett tillbehör, som nu lär nytillverkas
  13. Ordet BILTEMA föll bort i mitt inlägg ovan
  14. ..har en färdig sats. Busenkelt att koppla. Ingen åverkan någonstans. Kostar 179:- och kallas för ljusförstärkarsats.
  15. Jag köpte ett färdigt kablage från BILTEMA. Kostade 179:- Kallas för Ljusförstärkarsats. Behövs ingen åverkan någonstans. Kopplas mellan ordinarie anslutningar och mina nya H4 insatser. mvh / Peder
×
×
  • Create New...