Jump to content

sudden

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sudden's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Ja fördelen är att medans jag väntar på skaderegleraren så hinner man fixa den för besiktning iallafall.Tänker inte köra en meter med bilen innan han tittat på den.
  2. Måste bara få skriva av mig lite.Har haft min -65 mustang sedan -86 då det blev en rejäl rostlagning,ny lack samt helt ny inredning efter det så har bilen rullat några mil varje sommar samt pysslats med lite då och då.Men sen så blev det hus köp samt en massa barn så bilen har fått stått ett tag i min mammas garage sedan -08 ungefär.I måndags så tänkte jag besiktiga bilen så jag registrerade in den ock tog den till jobbet (verkstad) för att kolla igenom den för besiktningen ni vet det vanliga kola bromsar,lysen mm.Det var då det hände bilen stog parkerad utanför verkstaden porten var öppen då en lastbil backade ut svängde runt ock drog kofångaren rak in i bakskärmen (fet buckla som hette duga).tjejen som körde var rätt knäckt.Allting går ju på försäkring men ändå fan man skulle låtit bilen stå en sommar till i mammas varma garage.
  3. Det är inget fel på axeln som sitter på bilen.Sitter 6a i bilen nu o ska byta till V8.
  4. Har en -65 mustang som stått i 4-5 år men börjar bli sugen på att fixa till med bla motorbyte o bakaxel byte.Frågan är vad för man betala för en 8 tum´s axel odiffad komplett med bromsar eller finns det någon här som har en. Mvh Mikael
  5. Har du ritningarna kvar på naven och ok fästena så är jag sugen(kan betala för dom).Har provat att pm dig men jag tror det inte funkar
  6. Du har inga bilder på hur du fixade ihop bromsarna fram(vad hade du för lager) o hur satte du fast broms oken på spindlarna.
  7. Tackar för det.Sökte bara på reg nr ock då var det med W.Tack för hjälpen ska bara se om han svarar nu då.
  8. Är det någon som vet vem som äger en mustang med reg nr adn 583.Killen ska tydligen heta Niklas Westman.Har kollat med bilregistret + eniro men inte hittat något telefon nummer.Någon
  9. Rekna med 600- 700 punktar Tur man har något att göra då
  10. Ja då vet jag får nog bli att borra punktsvetsar o köra med rondelen ett tag då ska det göras ska det göras riktigt annars får det va.Tack för alla svar.
  11. Ja det är där friskluften kommer ett stort rör som kommer ner i kupen.Bilen är körbar men inte så roligt när det regnar eller man tvättar bilen då blir det swimming pool på golvet .Förra ägaren har varit o kladdat med kitt o dyl så jag tänkte att det är lika bra att byta alltihopa.Att det blir mycke svetsjobb spelar ingen roll då man få hålla på med en musse .
  12. Har en -65 mustang som ska få ny plåt.Men har lite fundering på vad som det är minst jobb med ska byta baljan under instrument brädan där luftkanalen sitter längst ut på sidorna.Är det möjligt att byta dom inifrån eller måste man ta lös hela (luftintags plåten framför framrutan).
  13. Funderar på att lacka mussen den blir svart med guld färgade ränder(som hertz bilarna)frågan är finns det någon som vet bredder o dyligt på ränderna.
×
×
  • Create New...