Jump to content

BEP

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av BEP

  1. Ja då låter perfekt är helt klart med.
  2. Är en strömbrytare det snabbaste som finns ?? Fyra män sitter vid ett konferensbord och blir utfrågade i en anställningsintervju. Intervjuaren vänder sig till den förste mannen och frågar: - Vad är det snabbaste du känner till? - En tanke. Den bara poppar upp i huvudet utan förvarning om att den var på väg. Den finns bara där. En tanke är det snabbaste jag känner till. - Det var ett bra svar! säger intervjuaren och vänder sig till den andre mannen med samma fråga. - Hm, låt mej se... en blinkning! Den kommer och försvinner och du märker inte ens att det har hänt. En blinkning är det snabbaste jag känner till. - Fantastiskt! En blinkning går verkligen snabbt. Bra! Sedan vänder han sig till den tredje mannen som funderar lite över frågan. - Hemma på min pappas gård går man ut ur huset och där finns en strömbrytare. När man slår på den kan man se ljuset tvärsöver gården mot ladans vägg, precis i samma ögonblick som man slog på strömbrytaren. Ljuset är det snabbaste jag känner till. Intervjuaren är mycket imponerad över svaret och tänker att han nog har funnit sin man. - Det är svårt att slå ljusets hastighet, säger han. Sedan vänder han sig till den fjärde mannen och ställer samma fråga till honom. - Efter att ha hört dessa tre svar är jag säker på att det snabbaste som finns är diarré, svarar han. - Vad? säger intervjuaren chockerat. - Åh, jag kan förklara. Du förstår, häromdagen kände jag mej inte så bra så jag sprang till badrummet. Men jag hann varken tänka, blinka eller slå på ljuset innan jag sket ner mej!
  3. Samma här kan bara instämma,mycket trevligt att få prova bilen på bana och fler borde prova på.Tack till alla som hjälpte till. Ses nästa år.
  4. Hur bra är ditt batteri?Ibland är det så enkelt att spänningsfallet från ett dåligt batteri löser ut larmet.
  5. Det var en liten flicka och hennes mamma som var ute och åkte bil och plötsligt slog en dildo i bilrutan. -Vad var det? Frågade flickan. -Det var en insekt svarade mamman snabbt. -Fy fan vilken kuk den hade, sa flickan. Ett par har svårt att bli med barn. De bestämmer sig till slut för att söka upp en befruktningsspecialist i USA. Men det finns ett problem, nämligen att ingen av dem pratar engelska. Specialisten visar genom klara gester att de ska ”sätta igång” med akten. Till en början blygt men paret fulländar akten framför befruktningsspecialisten. Han börjar att studera och inspektera paret från alla håll och vinklar under akten. Plötsligt ropar han: -Stop! Specialisten går in på sitt kontor och skriver ut ett recept. Paret återvänder lättade hem och mannen går till första bästa apotek för att hämta medicinen. -Trytheotherole, tack, säger mannen. -Ursäkta, vad sa ni? Frågade expediten. -Trytheotherole, som de står på receptet här. -Får jag se på receptet, säger expediten. -Aha, nu förstår jag. Du läste fel, det står: Try the other hole
  6. En liten passus,det är ok med sidoutblås på gamla Mustanger. Har kollat med besiktningen och svaret var lite uppgivet att visst det är ok vi kan nästan inte stoppa något idag på veteranerna.
  7. Någonstans på sidan så har du ett tag med idnummer kolla det mot denna länken,skulle det vara en T5 från en 2,3 så kan det gå det också om du bara tar det lite lugnt funkade iallafall för mig. http://www.allfordmustangs.com/Detailed/349.shtml
  8. Lite Mustanghistoria från -94. http://svtplay.se/v/1455791/oppet_arkiv ... 1,f,103030
  9. Sökte själv länge och väl efter en cratemotor i USA och lärde mig att det är mycket snack och väldigt lite verkstad bakom många av shopparna som bygger motorer.Om du skall köpa en däröver så bör det vara från en renomerad.Skickar med en länk där det finns lite om det + en del leverantörer. http://www.mustangmonthly.com/techartic ... gines.html Tänk på att garantin som många har oftast bara gäller i USA.
  10. Får nog hålla med inget ens en mor kan gilla. GM gör kanske rätt som låter bli.
  11. Va?kan GM verkligen ha sagt det.Allt som kan förändra den nya Camaron måste ju vara till det bättre.
  12. Tackar för alla tips det är riktigt roligt med ett forum där man snabbt får svar och goda idéer.Som det är nu så lutar det åt att jag testar med att försöka vidga motorrummet den bit som saknas, vill inte ge mig riktigt än och jag har svetsat in mycket förstärkningar både på fjädertornen och brandvägg så det är kanske så att det blev för mycket och man kanske skulle ha mätt upp nogrannare innan. Motorfästena är TCP som jag höjt 2mm för att få plats med kuggstångsstyrning. Skulle jag kasta in handduken helt så är headersen Hooker Super Competition Coated nr.HOK-6111HKR så det är ingen kattskit men tyvärr passar dom nog inte 351W däremot kanske något för Dr Frelin jag återkommer i ämnet. Tack igen för alla svar.
  13. Trodde inte man kunde bli mer deppad men det är omöjligt att få i dessa headers i min bil.Har lyft ur motorn och även stukat till fjädertornen något men det är 2cm som saknas så antagligen har dom där yankarna skickat fel. Har tcp fästen så det går att justera något men ej så mycket.Kanske läge för någon att ge ett bud på ett par nya något repade keramiska super competition som bör passa smäck från 67 och uppåt. Lägger med en bild på eländet.
  14. Har ängnat eftermiddag och kväll åt att försöka montera mina Hooker super competition på min 65:a men det tar i på bägge sidor och det behövs som jag kan se minst 1 cm till för att få frigång.Behöver tips om jag skall lyfta ur motorn igen och kapa i sidorna eller "buckla" till dom nya headersen.Eller finns det något jag missat, mottager gärna tips då humöret är i botten just nu.
  15. Har hooker competition och det funkar bra.Det följer med en bit värmeisolerande material som man lindar runt kabeln där den riskerar att komma åt.
  16. Har ett vajerkitt från Ron Morris som fungerar alldeles kanon,det var också väldigt lätt att montera och justera.Tänk bara på att du måste skaffa en nyare transmissionskåpa då den måste vara av nyare årgång med hålet för vajerkoppling tror att det är från och med -84. som det kom. Skickar med en länk på hur mitt kit ser ut. http://www.mustangsplus.com/xcart/produ ... 712&page=1
  17. Kul att höra att skärmarna passade hoppas nu bara att du får ordning på din skadade huv. Var själv och hämtade mitt nya oljetråg som kommit efter 6 veckor så nu skall motorn monteras så kanske jag hinner få ut och testat innan säsongen är slut.Vill ju gärna få testat ut så mycket som möjligt och lägga upp en tråd om detta på forumet och då gärna med ett lyckat resultat med mina bolt on prylar.
  18. Håller med dig men i februarinummret av Mustang Monthly var det just en artikel om en ht där dom jämför före och efter med RRS prylar och om man får tro artikeln så funkar det riktigt bra. Lägger med en länk på artikeln hoppas det funkar http://www.mustangmonthly.com/featuredv ... index.html
  19. Tar mig friheten att lägga in en länk på delar till salu där jag har en komplett ac till 65 till salu i bättre skick än den på Tradera. http://www.mustangclubsweden.com/phpBB2 ... highlight=
  20. Bara att instämma i hyllningskören.Ser redan fram mot nästa år och ni som inte var där......Synd.
×
×
  • Create New...