Jump to content

saab

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av saab

  1. Tänkte få in Km/h på min mph mätare. Finns det typ en lös graderinsskiva att köpa någonstans. Är det någon som gjort detta som har något bra tips. Mustang 66 cabbe
  2. Har problem som yttrar sej vid varm motor, Börjar med att motorn hostar till enstaka gånger för att gå över till ett frekvent hostande. sedan dör motorn. Går inte igång förrens motorn kallnat något man får vänta 30-40 minuter. Motorn går mycket bra kall. 2 ports förgasare orginal är monterad. Bytt brytare, kondning, stift, kablar, spole, bränsle filter. automat choken är ur kopplad. Någon som vart med om liknande??
  3. Tack för tipset men.... Vacum slangarna är på plats och kickdown ligger inte i. När väl tvåans växel hoppar i så funkar kickdown som det skall.
  4. Håller på och skall montera dörrlist (tätningslist runt dörren). Eftersom jag inhandlade bilen utan list vet jag ej hur den skall monteras ??. Kan någon skicka mej en bild på hur den skall sitta. Har även problem med att växellådan (C4-66) ej vill växla, motorn övervarvar vid växlings ögonblicket, släpper man då gasen så växlar lådan??. har inte bytt något i lådan. Problemet visade sej ca 60 mil efter inköpet av bilen. Funderar på om det skall bytas filter, eller något med vacum styrningen. Har någon något bra tips?? tobbe@formatum.se Tack
  5. Är på väg att eventuellt köra hem en 66 mustang i veckan. Dock fungerar inte oljetrycks mätaren? Inget skrammel i motorn kan höras. Finns det något sett jag enkelt kan kontrollera om oljetryck finns.
  6. Tack för hjälpen har nu hittat koden under påkleggad färg.
  7. Jag har alltså hela vin coden stansad på hemma pulad bricka i motor rummet, men saknar resterande koder för färg, interiör mm. Dessutom stämmer inte koden för kaross typ. jag har i chassi nummret siffran 07 villket vad jag har läst betyder Hard top. men bilen är ju en cab??? bilen kom till sverige 1997 och har detta nummer i registreringsbeviset. Är bilen ombyggd eller har man myglat med chassinummren typ stulen bil i usa ??. Är det någon som har någon bra ide hur jag skall forska vidare för att få reda på hur bilen var utrustad när den lämnade bandet och om det verkligen var en cab.
  8. Jag saknar Vin Coden på min 66 cab, har endast en hemma gjord bricka med serie nummret inknackat på. Hur kan man få reda på Vinkoden, finns den på flera ställen i bilen??
×
×
  • Create New...