Jump to content

maserati

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av maserati

  1. Dystert är att vintern snart är här. Någon som vet ett bra/säkert garage i Stockholmstrakten?
  2. Backade på en sten på Gotland idag och höger bakskärm i underkant har skrapats. Enbart färg på plasten och inga sprickor. Tips och erfarenheter om lagning/lack samt vem som lagar - tack!
  3. Kollar på 20' Foose fälgar till min svarta GT-05. Exclusive Cars har dessa och ser riktigt bra ut monterade dock 25'+moms (inkl. däck)
  4. Sitter Steeda i min bil. Diskret och tillsammans med ett väghållningskit funktionellt om hård körning/bana är aktuellt.
  5. Har en Shaker 500 i min GT -05 och stereon låter uselt! Försökt att ändra inställningar och inte lyckats. Har den istället avstängd. Motorljud är trevligare.
  6. Min bil är -05 och har original 235/55/17
  7. Köpt Mustang -05. Tycke och smak, men de polerade alu-fälgarna som kan väljas som option är inte snygga. De sitter dessvärre på min bil och ska bytas ut. Var går det att köpa fälgarna som sitter på som original alternativt American Racing-fälgar? Billigare på nätet och var?
  8. Vem ska man kontakta för montering av Stripes? Exclusive Car?
  9. Tack för alla svar. Valet föll tillslut på en manuell låda.
  10. Tack för raska svar. Som jag tyder svaren så fungerar både manuell och automat utan "kända" fel. Funktion/andvändningsområde bör styra valet. Att bilen sedan köps för att åka med är självklart. Både till vardags och finåka. Alla mina bilar rullar. Och nej, frugan får inte köra. Vår brasilianska barnflicka kanske...
  11. Ska köpa en Mustang GT. Osäker på min uppfattning om bilen ska vara manuell eller automat. Vilken är den gängse uppfattningen samt finns en logisk motivering beträffande funktion?
×
×
  • Create New...