Jump to content

Hajas

Klubbmedlem
  • Inlägg

    31
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    1957
  • Region
    V.Mälardalen

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hajas's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hajas

    Elschema

    Testat att googla som föreslås, men får inte till någon träff. Någon som har fler tips?
  2. Hajas

    Elschema

    Är det någon som sitter på ett elachema till en Nissan King cab årsmodell 99? Det är traktorbygge som pågår.
  3. Sitter det på samma position på en 2013?
  4. Halloj, Sorry det var förarsidan och inget annat. Jag fick detta efter en Carfax report som drogs på bilen och gick då in på owner.ford.com o dammade in Chassienumret. Det jag fick fram att läsa: Recall Title: Driver Airbag inflator replacement. Längre ner i papprena står att läsa att man ska kontakta sin lokala handlare, och att det ska vara gratis bla bla bla. Men som jag har läst så har det varit lite knöligt minst sagt när andra som har samma fel och kontaktat lokala handlare. Sedan kan en ju tycka att det endast sträcker sig till augusti 2007, verkar konstigt, när jag nu i detta fall får den rapporten som jag har fått.
  5. OK, Vad ska jag då göra nu för att få felet åtgärdat? Jag har en 2013 importerad från Canada. På min bil är det passagerarvarning på airbagen.
  6. Ställde på i torsdags, o vilken glädje. Satt o flinade som en dåre när vi rullade iväg. ÄHÄNTLIGEN
  7. Polerad fälgbana tycker jag, silver eller crome på fälgen, men det är min åsikt.
  8. Hej Jag hade en 99 med automat o trivdes bra i den. Har nu köpt en årsmodell 2013 med manuell låda. Funderade runt det med manuell eller automat. Men jag ångrar inte en sekund att jag köpte med manuell låda. Mycket mera körglädje än det var med automat. Går även att lunka på i stan på höga växlar då vridet löser det. Hoppas det kan ge en hint om hur du ska gå vidare och lycka till med att hitta en.
  9. Jag har då inte märkt något ännu gällande fukt i garaget, o förhoppningsvis så slipper jag det även i år. Låter man polerna sitta påkopplade? kanske korkad fråga.
  10. Hej, Jag hakar på frågan om batteriet. Har en 2013 och undrar hur ni gjort med batteriet. Kopplar ni ur batteriet eller kör ni med underhållsladdning under vintern? Bilen står i ett garage som är isolerat, men utan värme, det blir med andra ord inte minusgrader där inne.
  11. Då kör även jag på detta, tackar o ha en trevlig helg, vinter o längtan till nästa säsong.
  12. Hej, Jag har en GT/CS cabbe som ska inte ännu hamnat i vinterdvala. En fråga, ska man knäppa loss taket? menar alltså spännena som håller taket nere. Tänker på att inte belasta listerna under vintern. //Harry
  13. Nu är den skönheten i min ägo.
  14. Hej, Jag har en årsmodell -99 och har haft IF som försäkringsbolag. Till i år så skulle det resultera i en ökning med ca 1000 kr på årsbasis. Jag ringde då upp försäkringsbolaget och sa att jag inte var riktigt nöjd med detta. Det visade sig då att IF har samarbete med Ford försäkringar. Jag har numera min bil försäkrad hos dom, de minskade min premie och jag hamnade under det priset jag hade förra året hos IF.
  15. Hajas

    Stuga Bokad

    Hej, Räkningen för boendet har vi redan fått, vi bokade några dagar efter den 10/1, minns inte exakt. Vi bokade visserligen en campingstuga om det kan vara skillnaden.
×
×
  • Create New...