Jump to content

aahrling

Medlemmar
  • Inlägg

    88
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

aahrling's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hade inga problem med min orginalhuv, gummitkuddarna var spända rätt så hårt. Den fladdrade aldrig. Satte på en annan huv, den fladdrade rejält om man körde runt 150 och uppåt. Satte på fjäderdämpande huvpinns, vilket löste problemet. nu vibrerar den aldrig. Testa skruva upp gummikuddarna.
  2. Har funderat lite på hur detta land fungerar... det går tydligen att få in Roush m kompressor i England och Tyskland för att nämna få.. vilket är EU-land... import från ett EU-land skulle det göra ngn skilldad?! Om de är ok i ett EU-land så borde de vara Ok för våra knöliga vägar i svedala osså
  3. Man har ungefär samma sikt framåt som bakåt... men man vänjer sig snabbt... lol Att tillägga är att det är nice att se het dallrande luft som stiger upp ur gälarna
  4. Det stämmer... hade ett svagt ögonblick där, men nu är jag kurrerad
  5. Huven är en trufiberhuv, men huvpins från en -68 Shelby KR Sorry om det blev offtopic =\
  6. It only happend once... haha Är supernöjd... skulle bara vara gladare om marken sprack och däckena lämnade sådanna firetrails som i ghostrider..
  7. Måste tillägga att detta var under en längre tid, satt i bilen ca 10 timmar, då jag klev ut då ringde de lite i öronen... inte mycket, men bara lite.
  8. Vart jobbigt då jag åkte till stockholm och höll högre hastigheter 150+ då vart ljudet öronbedövande. Annars om man håller normala hastiheter så är det inga problem
  9. Jag köpte mina GT500 grejer från Steve Ford från E-bay, han hade bra pris och en jäkla bra service. Ett tips är om du behåller de lackade sidotrösklarna är att sattsa på en CS bakbumper, den passar bättre med om man har lackade trösklar.
  10. Grattis!! Fina bilder på en fin bil!
  11. Har följt Edlebrock diskutionerna på amerikanska forum, och Tillman Speed verkar vara väl insatt med Eforce kompressorerna. De har en egen tune för 7psi. Är riktigt sugen.
  12. Hejsan Är det någon som får ett bra och billigt erbjudande på att köpa en Motorhuv tillhörande en Mustang GT 05-> denna hade färgen RedFire med vita venylstripes på. Spolarmunstyckena saknades samt mattan under huven de har jag kvar i garaget. Huven blev stulen från Luleå & Billackering AB i Luleå. I slutet på Juni ev början på Juli. Det var först idag som jag var förbi dem på Billackeringen, de trodde jag hade hämtat huven... så då fick man veta Alternativt om det är någon som ser en Civic med en Mustang huv... då kan det vara min!
  13. Finns så mycket grejer till dem också, man kan ju göra sin egen, är fruktansvärt kul att kika på nya grejer till bilen, kanske inte så kul att köpa liknande grejer till sin Saab eller Volvo tycker jag. Det är ju inte så många hästar i den, men det är ju en massa vridmoment dock ej att glömma! En rolig bil helt enkelt, där mer än 2 får plats i. Hyffsade lastmöjligheter. Har varit på bilsemester i två sommrar nu med 4st. Inga problem alls.
  14. Skulle det inte vara enklare att gå ihop och betala 100 000 nått till generaldiriktören på transportstyrelsen, så man får slut på svammlet med röda blinkers... De duger ju på flytt gods... eh jag ser inte logiken varför de inte skulle duga generellt.
×
×
  • Create New...