Jump to content

Gtttggg

Medlemmar
  • Inlägg

    2 333
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    36

Allt skrivet av Gtttggg

  1. Efter 16 års medlemskap och en längre tids funderande, har jag bestämt mig för att gå ur klubben nästa år. Bye bye
  2. Provat att koppla ifrån batteriet en stund och sen ansluta det igen?
  3. Min bil gjorde själv en uppdatering på sync nyligen och det är annat utseende på displayen men har inte testat GPS:en efteråt. Hoppas den fungerar.
  4. Bli inte besviken om du tänker bygga om så det blir mer ljud. Jag blev det på min fd ecoboost efter ha hört ett filmklipp på min bil som hade ombyggd avgassystem. Det lät som en trimmad moped.
  5. Ja det kan låta för mycket vid kallstart så grannar klagar.
  6. Låter det så pass högt att du måste åka med tyst läget ofta?
  7. Den liknar min Mustang förutom fälgarna.
  8. Du ersatte resonanslåda med x-pipa på er 2019. Säckade ljuddämparna ihop för dig efteråt? Det hände mig på min fd 2016. Slutrören hamnar snett när man har inte dragit fast avgasklämmorna ordentligt.
  9. Michelin pilot 4 ska vara bra. Själv har jag Hankook. Vänd dig till däckfirma i din trakt.
  10. Kolla med Länsförsäkringar. De tar 12 000 per år för min Mustang.
  11. Jag frågade Länsförsäkringar om premie för helförsäkring eftersom vagnskadegaranti går ut i år. 12 000kr/år.
  12. Nej, låt den vara påslagen.
  13. Intressant med det ang Bullitt. Jag undrar också varför Bullitt nämns så mycket i varje utgåva. Jag har heller aldrig sett Tord Jönsson svara på frågor på forumet. En gång mailade jag bilder och text på en semester resa som jag gjorde med min Mustang som han kunde lägga in i klubbens tidning men ingen respons från Tord då heller. Jag tog inte ny kontakt med honom efter det. På din fråga om det är en klubb för inbördes beundran, svarar jag ja. Jag har märkt det ganska länge.
  14. Jag fick lämna in min fd 2016 Mustang fyra gånger under samma sommar och en gång året innan. Kondensator byttes två gånger, nån O ring två gånger och slutligen förångaren som sitter i panelen. Ford behövde två dagar på sig att byta ut förångaren. Sen fungerade ac.n felfritt. Allt detta gick på nybilsgaranti som tur var.
  15. Jaså den. Den lär strypa effekten på motorn också.
  16. Hur dyrt blir frakten för köp av hjulmuttrar?
  17. Så i tyst läge låter bilen som vanligt? Hur mycket låter det i bilen efter demontering av resonanslådan jämnfört med innan?
  18. Nej nej, det ska vara en H-pipa i så fall. Låter bättre i min smak men min flickvän vill inte jag väcker grannarna på morgonen med ombyggd avgassystem.
  19. Jag förstår. Jag har haft funderingar på att behålla original ljuddämpare på nuvarande bilen men ta bort resonans dämparen. Jag har ställbara spjäll i avgasrören från fabriken. Än så länge kör jag original.
  20. Vilka svenska regler fick dig att avstå ifrån X-pipe? Resonansdämparen tog jag bort och ersatte även slutdämparna med Roush ljuddämpare på min fd Mustang-16. Bilen gick genom besiktningen utan anmärkning.
  21. Kontrollerat om styrningen och backstart fungerar som det ska? Kan du släcka felmeddelanden?
×
×
  • Create New...