Jump to content

parar

Medlemmar
  • Inlägg

    134
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av parar

  1. Nu finns dem där lite sent dock
  2. parar

    Hemsidan

    Hemsidan är nu uppdaterad tex med info om onsdagsträffarna osv
  3. Bilder finns nu på Västerbottens hemsida
  4. Nu finns det bilder från träffen på Västerbottens sida, det blev lite sent uppdaterat med bilder tyvär :S
  5. Nu är den uppdaterad med fler bilder från P-O´s arkiv också
  6. parar

    Gumball i Sverige.

    Ja starten går 1 maj Från London till Amsterdam - Köpenhamn - Stockholm så man får gissa och hoppas att man hinner se dem dem ska ju säkert bo på nåt hotell i sthlm.
  7. Någon som sett att Gumball ska köra igenom Sverige? Kan vara kul att titta på om man hinner det. Dem ska köra genom Köpenhamn sen genom södra Sverige till Sthml sen flyga till USA. http://www.gumball3000.com/RALLY och om nån har över ca 300000:- så är det ju bara att anmäla sig.
  8. På den hemsidan stod det inte mycket alls, att importen är hotad??? finns det någon länk där man kan läsa om vad det är för EU beslut?
  9. parar

    Windows 7

    Nja jag tänkte eftersom när man köpte vista så sa dem att det inte skulle gå men det gick då på 3 datorer hos mig ändå, så jag tänkte om någon prövat ännu.
  10. parar

    Windows 7

    Jag använder Windows i jobbet, då är det självklart att man har en licens. (Men har den även hemma, i min privata dator, på samma licens.) Även om jag är egen företagare! Och W7 ser mycket lovande ut! Mvh. pools Går det alltså att instalera W7 på fler än 1 dator med samma licens, vilken version kör du?
  11. avgassystem och sådant kan säkert Andreas på Nofear motorsport sälja till dig. Han har jag handlat allt dyrare av och är otroligt bra att ha och göra med. alla roliga detaljer handlar jag via ebay, har aldrig blivit blåst och alltid fått vad jag önskat och då har jag handlat ca 100 saker därifrån, det tar kanske lite längre tid ca 1-2 veckor men det är billigt och bekvämt.
  12. som grufman säger så är scoopet på den bilen ett orginal, på mach1 ser det anorlunda ut. sen att trimma från 260 till 350hk tror jag inte alls blir så lätt utan kompressor. och 25-30hk på det tvivlar jag på. känner en kille här uppe som gjorde ungefär vad du säger och bänkade bilen, han hade fått 9 extra hk.
  13. det finns en 03 tror jag mach1 en blå med stripes finns på garaget.org har jag för mig. har sett mach1 motorer dem säljer som har 300hp eller 305 minns inte vilket. men mach1 har ju ett riktigt luftintag på huven så det är rätt lätt att se om det är en mach1
  14. Tja En GT 04 har ca 225 hk. Cobra 02 har 305 och Cobra 03-04 ligger lite över, runt 400 tror jag (där är jag dock osäker) att en gt har 225hk kan inte stämma eftersom en 02 har 260 eller 265hk jag kopierar mitt svar på din andra tråd här också ----------------------------------------------------------------------------------- är det en mach1 du tänker köpa? den har antal hk du säger, annars har väll 1999-2004 260 eller 265 kanske det var. så det blir nog svårt att få ur den 350hk med avgassystem och luftfilter. jag prövade luftfilter osv + avgassystem men det vart som ingen skillnad alls inte värt det iallafall. så jag säger köp kompressor
  15. Det är ju bara att dra ihop en träff om man nu vill ha det så, personligen tycker jag att det roliga är folket man lär känna och att alla har ett stort bil intresse som man kan samtala om. på större träffar är det kul när alla olika årsmodeller är där eller?. dem som kommer och tittar i mustang-hagen vill kanske se mer än en modell i 20-30 exemplar, det kanske är roligt mellan dem som äger dem att prata om sin årsmodell men för dem som kommer och tittar då måste det ju vara mycket mer intressant att få se flera olika modeller?.
  16. på min 02.a har det hänt några gånger när bältet vart vridet några gånger så ta lös plasten och kolla om det trasslat först.
  17. jag har inte bänket den ännu ska försöka göra det i sommar men det vart en jävla skillnad i kännsla. ja jag satte i det ibörjan av förra sommmaren och har på mig till i slutet av denna så jag har inte bestämt mig ännu men troligen så blir det att jag tar bort det värsta innan jag åker dit.
  18. närmare 50 000:- tror jag. nog kanske man kan få det lite billigare om man köper från usa själv men suporten du får av nofear är ovärdelig tycker då jag.
  19. jag köpte ett votech kit riktigt enkelt att montera. jag kollade noga mellan alla kit vortech, procharger osv och hörde med andreas på nofear motorsport och vad jag läste och hörde var att vortech gör riktigt bra grejor. jag köpte av honnom på nofear han fixade kittet och allt jag behövde ,dator, mätare osv jätte bra suport. Grufman tar inte hem sådant inte när jag ringde iallafall utan sa att jag skulle prata med andreas. och allt det gick bra det mesta var jätte enkelt att göra.
  20. Noferar Motorsport är duktiga. fixar trim, program o allt, ring andreas och hör. http://www.nofear-motorsport.se/
  21. Ring och hör med Andreas på nofear motorsport han kan nog fixa en tune som fungerar bra, det gjorde han åt mig och bilen går som aldrig förr
  22. Någon som vet vad det är för numer på de stora lagren som är på differentialen i min bakaxel eller någon som vet vart man kan köpa dessa? GT 2002
  23. nåste ju säga att chili hade en frän lösning, ful men frän och enkel
  24. nä har inte gjort har tillgång till lyft imorgon så får ta och göra det då. Men jag tänkte på en sak att efter sänkningen kanske vinkeln mellan bakaxeln och mellanaxeln vart fel eller nåt och att den vrider till sig när man drar på eftersom ljudet slutar då? eller kan det vara pinjongvinkeln? eller kanske ett knutkors som glappar? eller är allt det konstigt i mitt läge?
×
×
  • Create New...