Jump to content

Djin

Medlemmar
  • Inlägg

    35
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Djin

  1. Djin

    Jetskärare

    Okej. Coolt. Jag är inte så där jätthemma på sånna där grejjer. Men vad är det dom alltid använder i American Hot Rod och American chopper på Discovery channel? Är jag ute och cyklar om jag tror att det är en vattenjet?
  2. Djin

    Jetskärare

    Kanske lite dum topic, men kom inte på nån bättre. Tänkte skära ut en text i tunn stålbit. Ca 30-40 cm lång och ca 8 cm hög. Vad är lättast att skära ut det med? Måste man använda en vattenjetskärare och var kan man hyra in sig på en sån?
  3. Håller med. Har hellre ljusare på kvällen än på morgonen. Det enda som talar för normaltid är att den amerikanska fotbollen börjar en timme tidigare.
  4. Mjo, provköra vill jag ju gärna göra innan. Nu blev det dock inte tur dit. Men ska försöka åka dit nästa vecka. Hittade en bil där i våras, dock hann nån annan före mig att köpa den. Dock såg jag den nu till salu igen hos en privatperson. Kanske var bra att inte köpa den då.
  5. Jag undrar om det är nån som har erfarenhet av att köpa bil där eller hur det funkar där. Är lite fundersam över beskrivningen av deras bilar. På deras tidigare anonser har det stått olika regg-nr i anonsen och på bilen, även att den gått 0 mil men ändå varit i Sverige sen den tillverkades nästan och ingen rost alls. Hur går det i hop? En bil som varit i Sverige i 40 år borde väl ha rost. Hur pass "hederliga" är dom där? Tänkte åka förbi i morrn och kolla in en bil jag hittat där.
  6. okej. ni nämner samma typ så det verkar ju bra. Måste tillägga att jag glömde nämna att det gäller en Golf GTI 05 och inte en mustang med 40 åriga gamla säten.
  7. Hej. Ni som har läder/skinklädsel i era bilar. Hur vårdar ni dom så dom inte börjar spricka. Smörjer ni in det med nått speciellt medel eller låter ni åren ta ut sin makt? Även paneler och dylikt. Hur tvättar ni dom? Vanligt yes? Tacksam för alla svar.
  8. ja, absolut. Det kan jag göra. Dock vet jag inet riktigt när det blir. Bor utanför stockholm så det är en bit ner dit.
  9. Jag hittade en bil på blocket som jag blev intresserad av, faktiskt av samma säljare. http://www.blocket.se/vi/21317354.htm?ca=23_15_s Tror ni man kan förvänta sig samma sak där? rost under lacken? Tycker att 185 är lite väl billigt för en fastback. Eller är det så att just 66orna är kanske inte lika mycket värda som 65a och 67a?
  10. Det sitter väl inte ens hel automatiskklimatanläggning i? Ingen vidare komfort då.
  11. Djin

    Byta Motor

    ah. tackar för länken. följdfråga då, bytte du motor eller försvann funderingarna?
  12. Djin

    Byta Motor

    Lite det jag menade. Eftersom en V8 i det skicket kostar mer, kostar det då mindre att köpa en med 6a och byta till V8?
  13. Djin

    Byta Motor

    http://www.blocket.se/vi/21010711.htm?ca=11_s Det var denna jag hade hittat. Står tyvärr inte så mycket om den.
  14. Djin

    Byta Motor

    okej. Tackar så mycket. Är det värt besväret, alltså tid och pengar?
  15. Djin

    Byta Motor

    Hej. Jag har hittat en fastback 65a som är grymt snygg. Problemet är att det sitter en 6a i den. Nu är min fråga, kan man byta till en V8, säg 289 rakt upp och ner bara så där huxflux. Eller krävs det en väldans massa justeringar eller bara minimala justeringar? Hur är det med växellåda?
  16. Råkar ni har några mer såna där länkar? Är sugen på en fastback (tyvär det enda jag nöjjer mig med) runt 66-68. Var intresserad av den röda 67an i motorbörsgaraget men har blivit lite avskräkt av allt ni sagt tidigare. Kanske man kan hitta nån annan nånstans i Sverige.
  17. Som photoshop-nörd kan jag intyga att han nog mycket väl har gjort den där bilden, för det är rätt lätt. Men den är grymt snygg! Riktig reklamplansh a la Kellby.
  18. När vi nu ändå är inne på det där med rost under lacken, som säkerligen kan vara svårt att upptäcka både för vana och ovana ögon. Kan man se på lacken att här är det lite rost eller spackel, i så fall hur? Har ni kanske något bildexempel?
  19. Tackar för erbjudandet, om det nu var riktat till mig? Men, däremot vore det bra om nån vänlig själ vill föllja med på en visning och provtur när det väl sker.
  20. Jag kollade runt på alla bilar dom hade där. Men målet var den röda fastbacken från 67 och den blåa 350GT replican. Tittade även lite på den bilen du var intresserad av. Samtliga 3 såg bra ut, men jag är inte så hemma på mustanger. Dock har Lasse visat mig lite vad man ska kolla på vid köp. Såg även att garaget i Solna har en liknande bil som du var intressrad av, dock 1000kr billigare. Om du ska till garaget nått så kan vi mötas upp. Kolla på bilar är alltid kul.
  21. Jag som är ny på forumet skulle gärna villja veta lite om dig. Du verkar vara en uppskattad och hyllad person. Vem är du?
  22. Djin

    Hur förklarar man?

    Ja vi får se hur det blir nu. Måste hitta en som känns rätt också. En vanliga fråga som kommer upp är: "Vad ska du ha den till?" och att svara "Köra med?" duger tydligen inte så bra.
  23. Har fölljt denna tråd på lite avstånd. Är även jag på jakt efter en mustang. Var förbi Motorbörsgaraget idag faktiskt och tittade. Om det är nån i Stockholm/norrtälje trakten som vågar visa sin Mustang så kommer jag gärna och tittar hur saker och ting ska se ut.
  24. Djin

    Hur förklarar man?

    AJ: nja...riktigt det hoppas jag väl inte direkt på. Men helt fientligt inställd är hon inte. Hon gillar svarta cabar.
  25. Djin

    Hur förklarar man?

    pineman: Njaa...jag tror inte hon går på det. Men jag sa att det är mina pengar och att jag göra som jag vill. Tur att vi bor i två olika städer 60 mil från varan och pratade i telefon. annars hade nog stekpannan åkt fram. Daniel: ja, men då kommer det här med rost och bara gubbar som kör, etc etc. Svedis: Det är iofs ett rätt bra argument. Tyvär är hon inte så bilintresserad.
×
×
  • Create New...