Jump to content

sickan

Medlemmar
  • Inlägg

    31
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sickan's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. Hej jag stoppade på fjädrar från en 94 på min 92 och det funkade fint
  2. Hej ja tänkte att jag skulle serva upp mustang 92 an innan jag börjar åka och undrar om någon har ett serviceschema till den.
  3. Jag har en 92 GT som sluta ladda då böt jag generatorkol och laddregulator. Bilen laddar 14.2volt men generatorn blir varm och drar ur batteriet när bilen står. Är det fel på den nya regulatorn eller har något annat gett upp.Tacksam för svar
  4. Köp en mycket grov fil värm och böj den till ett"Z".Skaffa sedan en cadillac eller nåt annat billigt junk och prova på.Slå med slagfilen runt stället i minskande cirklar.Sedan behövs mycket träning tanken är att filen ska "räfla"plåten och göra den mindre.
  5. 1360 med v8 chassinummer 960 om bilen var utrustad med 6 cylindrar orginal. Helt obegripligt men så säger SBP!Det går nog att göra ett avtagbart drag även till en tidig mustang men VARFÖR? det ser ju sämre ut att ha ett fult rör/dosa i stället för draget!
  6. Finns en 87 t-top till salu på blocket nu.
  7. ABS fanns dock aldrig på Foxen.... Men å andra sidan får du ABS om du kör aktivt med original Fox-grejer.. Bara och leta tills du hittar! Himla roligt sagt!
  8. Starta motorn och prova igen så ska du se att det går bättre;)
  9. Hej min 70 ht drog konstant 1,67 blandad körning med 302 2v och 3.0 utväxling sedan "trimmade" jag den med kam 4v insug holly 600 och pertronix tänddelar de drog den 1,17 blandad körning plus att den blev mycket roligare när man gasade.Min 92 cab 302 med insprutning drar 1,07 blandad körning så min rekomendation till dig är behåll fyrportarn och se till att det är frächa grejor så kan du både ha och äta kakan.
  10. För min del började det i treårsåldern när jag stog och hängde vid staketet och såg grannens 66 fastback komma farande förbi den var rödbrun med styled steel wheels såld ny i spanien och hemtagen av en tandläkare som sålde den efter sin spanienresa. Grannen hade kvar bilen till 82-83och den gick hela tiden som bruksbil såldes för 4000 kr dock tyvär inte till mig.Tidigt sjuttiotal fick jag sitta och "hålla gas" i min kusins shelby 68 gt 500 när han som jag har förstått nu i efterhand skulle justera förgasaren och det slog meterhöga eldslågor upp ur mutorrummet sådant imponerar MYCKET på en elvaåring.1984 köpte jag min gamla 66 fastback gt. 1996 köpte jag en 70 hardtop som renoverades och såldes (tyvär) 2008 köpte jag en 92 gt cab som har gått som bruksbil på sommrarna sedan dess en mycket trevlig och underskattad bil.
  11. Det går nog att byta / sälja den fembultade kåpan och ta en modernare sexbultad 65 och frammåt fembultade kåpor brukar vara dyrare än sexbultade!
  12. Knarket har tömt hjärnan på dom!
  13. 1360 med v8 900 med sexa
×
×
  • Create New...