Jump to content

samiklin

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av samiklin

  1. Jag har fått ett erbjudande om en "extended warranty" på mussen eftersom min garanti på min 06:a snart går ut. Den kommer från FRAGUS och gäller i princip allt under huven och lite annat typ ABS, airbag etc. Eftersom maskinförsäkringen ofta inte ingår på importbilar så ersätter den här den delen. Mitt billigaste alternativ blir Sveland ( 16' helår ) och ev Fragusförsäkringen 3889:-/ år. Jag kör bara sommarhalvåret. Hur har ni andra musseägare i samma sits funderat???
  2. 50 år Man Sollentuna Flygledare när jag inte flyger med mussen !
  3. Tack för alla goda råd, nu ska den tvättas för sista gången i år o sen åker den till varmgaraget för vintern , får väl grunna till nästa år. // Micke
  4. Jag har en GT 06:a ( från USA ) sen några månader och snart är det dax för den att gå i ide för vintern. Ni som bara kör bilen sommarhalvåret - har ni ändå rostskyddsbehandlat bilen här i Sverige eller kör ni utan? Jag har hört att dom från Kanda har bättre rostskydd än USA-bilarna. Har ni i så fall några behandlare att rekommendera i Sthlms-trakten ?
  5. Tack för tipsen om försäkringar! Ang. insplanet.se så blev jag lite avskräckt av att man inte fick se pris direkt utan skulle bli kontaktad senare, men det kanske funkar bra.
  6. Hej, grattis till bilen, kolla på www.insplanet.se; ett företag som kollar upp alla möjliga bolagspriser åt dej ( dom får provision från det bolag du väljer, så det kostar dej inget ). Själv så har jag kollat på försäkring för en ev. GT -06:a, skulle kosta ca 12.000:- helår i Sthlm på det billigaste bolaget. (Sveland som mest ägnar sej åt lantbruksförsäkringar).
×
×
  • Create New...