Jump to content

sebbe

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av sebbe

  1. Hej! Jag undrar om någon kan ta sig en kik på min låda. Den här lådan satt bakom min något uppvärmda 351W och började spruta olja från transkåpan - troligen turbinen som gått. Jag har lyft ner lådan nu och har en TCI Streetfighter som ska in istället. Jag undrar hur väl själva lådan står sig mot 350+ hp? Lådan ska vara nyrenoverad. Axeln från turbinen in i lådan är 26 splines i turbinen och 24 i lådan. Årtalen på gjutnumren är så olika, är det någon som vet om det är tåliga grejjer? Bifogar lite bilder med gjutnummer:
  2. Jag har en customline 55a med 351w ca 325 hk och en tci streetfighter med breakaway-turbin 2400 stall, nu skall jag skaffa en Ford 9 tumms bakaxel som skall diffas, bilen skall jag kunna köra till utställningar och cruisingarna med men jag vill även ha lite "drag" i den. Vilken utväxling skulle ni rekomendera på bakaxeln?
  3. Min c 4:a började "pissa" olja någonstans i turbinhuset, strax före hörde jag ett metaliskt kling ljud när jag drogiväg vid en stop plikt. motorn är en 351w ca 325 hk. Lådan är ett hopplock 24/26 splines, ett h servo från 68, oljepåfyllning i tråget samt att lådan var märkt "c4****" år 64??? lådan är nere men jag hittar inget fel på packboxen och turbinen kommer det inget missljud från den är dock "glapp" när man sätter i axeln och drar den i sidled. Funderar på att köpa en ny tci streetfighter med breakaway-turbin 2400 stall. vad tror ni kära publicum???
×
×
  • Create New...