Jump to content

mill

Medlemmar
  • Inlägg

    279
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mill's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. Ja det blir väl att få det åtgärdat vid nästa service då. Tack ännu en gång för bra och utförligt svar!
  2. Tack för svar. Är det någon fara att låta det vara? Jag stör mig inte särskilt mycket på vinandet, det försvinner som sagt så fort man varvar lite och då mullrar det det gött från de raka rören där bak ändå.
  3. Jag gissar på att generatorn behöver bytas, men tänkte kolla här först om någon har något tips.
  4. Hej, har ett litet märkligt problem med min 2005 GT. När stereon är på, men volymen är på 0, så hörs ett "vinande" ljud från högtalarna. När jag sen ökar varvtalet genom att gasa lite, antingen i neutral växel eller med växel i, så försvinner vinandet gradvis. Stänger jag av stereon så hörs inget. Om jag ändrar belastningen på elsystemet, tex genom att slå på/av halvljus/dimljus etc, så ändras karaktären på vinandet. Någon som har en teori om vad som kan vara fel?
  5. Jepp, därför jag tänkte att det vore smidigare/snyggare att byta med någon annan
  6. Hoj! Har en svart -05 GT med vinge, men tänkte ta av den. Enklare och bättre hade varit att byta baklucka med någon som inte har en vinge, men vill ha en. Någon här på forumet kanske?
  7. Funkar idag också, bara tacka och ta emot
  8. Jag tänkte lika bra att testa vrida om tändningen först innan jag började pilla loss säkringarna, och tro fan på att stereon gick igång. Dock så slocknade alla kontrollamporna några sekunder längre än vad det brukar när jag vred om, men sen fungerade allt som det skulle. Känns som att det är ngt lurt ändå. Ska bli spännande imorgon iaf Fick passa på att köra en runda när den enda var igång, spottade en hel del fina bilar Malmö, bla en svart Mustang. Kul att folk har tagit ut sina leksaker nu. Återkommer med hur det går imorrn! Och tack för länken
  9. Jag har hittat manualen nu så ska kolla imorgon innan jag åker till jobbet. Jepp mer eller mindre original. 911:an är en -92:a med kanske 270 hk (?), men 300 kg lättare, och den kanske inte körde max heller Så jäkla gött ljud i Porschen, rolig att köra också och har karaktär, sugen på att skaffa en sådan som komplement
  10. Kolla säkringen först. Har lite bra info om kontakterna bakom stereon som kanske kan hjälpa men är ja sitter inte vid min dator nu. Om du vill skickar jag dom senare? Ska kolla den imorgon, har nyligen vårstädat och manualen var inte på sitt vanliga ställe så det får bli först imorgon då jag inte vet vilken säkring det är (kanske man borde veta, jag har inte öppnat boxen ens). Ja skicka gärna om du får tid, ingen större brådska då bilen verkar fungera i övrigt (hängde med ganska bra med 911:an)
  11. Hej! Var ute och körde idag en timme eller två med kompisarna (som har Alfa och Porsche), och vi stannade en stund och drack kaffe. När jag startade bilen igen så hade stereon totaldött, inget händer när man trycker på ON och inga lampor eller ngt lyser (tiden brukar ju visas i displayen tex). Helt död helt enkelt. Några tips? Är det en säkring som har gått tror ni? Nu ska jag jaga rätt på manualen
  12. Jag kör helst med fönsterna nere med mina MAC, men det går inte så bra att samtala då hehe. Går det väl visserligen inte heller om man kör cab? Men visst, det låter en hel del, kanske inte så kul om man kör 90+.
  13. Också nöjd med liknande Hur ofta råkar ni starta larmet på andra bilar? Jag har bara "lyckats" en gång med kallstart. Det var en rädd liten Golf som vaknade till.
  14. Tänkte precis skriva samma sak. Dessa har ju ett så pass djupt ljud att microfonerna inte fångar det. Har själv också försökt spela in med en HD kamera i 50 000kr klassen utan lycka. Nästan så att min kompaktkamera, IXUS 90IS är bättre faktiskt! Ja det blir mest skit av det hehe, blev inget vidare heller.(med MAC boomtubes, i princip som SLP loud mouth)
  15. Blev lite förvånad över resultatet. Skulle tippa Corsa #1 och SLP #2. Intressant med de där FR500S!
×
×
  • Create New...