Jump to content

RoTe

Medlemmar
  • Inlägg

    1 488
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    5

Allt skrivet av RoTe

  1. Alla svenskar hatar trump men nu säger dom att trump fått dollarkursen att dala. Jag gillar trump!
  2. Jag sålde min GT500 efter ett par månader. Det var ingen bil för mig helt enkelt. För mycket pengar bundet i en bil jag inte orkade köra.
  3. Bromsskivor kan slå sig lite av värmen.
  4. Skruva loss oket och känn om det kärvar.
  5. Imponerande att folk inte bara är så dumma att man åker med sommardäck på vinterväglag, man "skryter" dessutom om det. *facepalm*
  6. Carfax ger dig info från både USA och Sverige.
  7. Det är tyvärr något många fått för sig att det måste sitta på höger fjäderbenstorn när den reggas in. Dessutom stansar många med siffer/bokstavsstansar vilket ofta blir groteskt fult samt dyrt om man måste köpa stansar. Det finns så mycket enklare/billigare/smartare sätt...
  8. Jag kommer inte ihåg exakt miltal men org spindelleder höll ca 5000 mil. Bytte sedan till några billiga nya bärarmar från Ford Racing och dom håller än vad jag vet, hos nästa ägare och totalt 10 000 plus mil. Skitkvalitet på original helt enkelt.
  9. Inga såna där knappar är original, kan vi släppa det nu? Oftast är dom till dimbakljus när någon firma EU konverterat och hängt på ett satans fult ljus under stötfångaren.
  10. www.ebay.com brukar vara ett hett tips.
  11. Det är INTE vad han menade... Läs hela tråden så kanske du förstår.
  12. Alla moderna bilar har OBDII så du köper en läsare på biltema eller om du är snål som mig, ebay.com...
  13. Kan ju tillägga att VW byter tankar på bl.a. Passat diesel pga att dom inte går att tanka. Så det är inte bara Mustanger som har problem.
  14. Via FM radio då va (TMC)? Det är en helt annan sak när det rapporteras live från tusentals andra bilister rätt in i din enhet.
  15. +1 på Waze! Navigation utan trafikinfo är värdelöst.
  16. Det handlar inte om vissa pumpar heller. En pump kan funka kanon flera gånger för att sedan vara hopplös.
  17. Detta med tändningen har varit uppe förr och det funkade inte på min 05:a.
  18. RoTe

    Billyft

    Beg skruvlyftar måste man kolla lyftmuttrarna på, ofta utslitna och dyra att köpa.
  19. Besiktade min nya icke flyttgodsare igår med lysande röda sidomarkeringar, inga problem!
  20. Billigare än en jävla Volvo V70! :D
  21. Försäkring är den stora posten utöver bränsle och det kan bara du kolla pris på. Det beror helt på ålder, bostad samt geografisk placering. Service på en 05:a är extremt billigt jämfört med andra märken. Hela jänkekulturen innebär att man skiter i stämplar i boken så du kan gladeligen serva själv om du vet hur man byter olja. Det enda egentligen tråkiga är att byta tändstift, vilket görs var 160 000:e km på en GT... Allt annat klarar man själv med helt vanliga verktyg egentligen. Automatlådan kräver en nippel för en femtiolapp på ebay för att kunna fyllas på.
  22. Det är ju försäkringsbolagets problem att fixa. Dom får väl lämna den till en dekorfirma som kopierar den andra sidan.
×
×
  • Create New...