Jump to content

M Pigg

Medlemmar
  • Inlägg

    44
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av M Pigg

  1. Det är psykologiskt....folk tror det är mycket billigare. Har hört flera säga "den kostar bara 300 spänn" när det står 399 kr, när jag jobbade i butik. Helt galet!!!
  2. M Pigg

    Modell

    Riktigt proffsiga bilder.... snyggt
  3. Jag har ett från MICRO till min bil och det funkar väldigt bra, men jag har bilen utomhus. Står emot regn mycket bra också. Jag fick byta till storlek XL för L var för litet. Det stod att det skulle passa Mustang upp till 2004, men den är väl lite mindre.
  4. M Pigg

    Lukta Mustang

    Haha.......något att ge till farsan, han har redan Ferrari och Jaguar
  5. M Pigg

    Bakvinge

    Personligen tycker jag den ser riktigt "clean" ut utan vinge, framförallt när bilen är svart
  6. Grattis till en mycket fin Musse.... gillar färgen skarpt
  7. Grymt snygg bil tycker jag, gillar baklamporna på saleen (lite 80-tals look)
  8. GT Coupe Är grymt nöjd med allt på min musse Hur gör man för att klicka på ett alternativ i en omröstning?
  9. Jaha du va ska man säga...... helt otroligt
  10. Jäkligt snygga bilder på en grymt snygg bil Ser ut som de är tagna ur en film!
  11. Mina är lackade direkt på orginalkåpan och ser ut så här
  12. Tänkte kanske skaffa ett K&N filter som ersätter det i orginalburken på min 06:a. Ger det någon skillnad? Eller ska man ha ett öppet filter? Finns det inte risk att man kan få problem med luftmassemätare och liknande med öppna filter?
  13. Grattis! Det är den helt klart värd, riktigt snygg
  14. Antagligen för att han har ganska tätt mellan ögonen
  15. Kolla denna tråd http://www.mustangclubsweden.com/phpBB2 ... hp?t=14676 , verkar inte så smart att motortvätta Bättre att ta en urvriden trasa med vatten och milt rengöringsmedel och torka rent, det gjorde jag, blev kalas
  16. Håller med, det känns ganska klassiskt med blått ljus och det matchar bra i hop med mussen tycker jag
  17. Vad jag vet så kan skillnaden på billiga fälgar vara att de är gjutna och det håller inte alls lika bra som orginalfälgar som är smidda. Har man otur så kan de gjutna fälgarna spricka om man kör i ett "potthål" . Jag var precis på en utbilding ang. fälgar och däck och det är stor skillnad mellan lågpris och lite dyrare grejor, speciellt på däck. Billiga chinadäck är inte kul på bana eller i undanmanöver
  18. Här kommer första bilderna på pärlan....nyrekondad
  19. när ska du lämna in den på Grufman? Ganska så snart tänkte jag ....... var det något speciellt du tänkte på? tänkte man kunde enkelt jämföra med min då som naturligtvis funkar kalas... [/quote:3vnb27nz] Aha, jag förstår .....när ska du dit då?
  20. Grattis till en mycket fin klassiker
  21. när ska du lämna in den på Grufman? Be dom hänga in en automatlåda istället så är problemet löst Tänk vad bra ,en fot och en hand ledig som du göra vad du vill med , varför göra det själv när någon eller något kan göra det åt dig , i det här fallet en automatlåda , halv kroppen har ju semester när du är ut och kör [/quote:25lej16l] Jag har redan en amerikansk muskelbil med automat och jag vet att det är svårt att få kontroll över en 1700 kg tung bil med automat när man trycker på i kurvorna och vill leka lite. Dessutom har jag kört mussar med automat och gillar dem också ........men det är trots allt sportigare och roligare med manuellt enligt mig
  22. när ska du lämna in den på Grufman? Ganska så snart tänkte jag ....... var det något speciellt du tänkte på?
  23. Tack för era svar, tänkte ändå lämna den till grufman för en service och då kan man ju höra med dem om det är normalt kopplingsspel.
  24. Apropå Shaker 500, varför tar den inte skivan direkt nät man petar i den? Även om man trycker på "load" så tar den inte skivan själv, man måste liksom lirka lite, ska det vara så? ps. Pioneer stereon såg riktigt nice ut!
×
×
  • Create New...