Jump to content

fenne

Medlemmar
  • Inlägg

    91
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

fenne's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej! någon som vet vad denna har råkat ut för? gick i helsingborg tror jag. anledningen till att jag frågar är att det är min gamla bil. fick en liten tår i ögat när jag såg att den blivit skrotad. :( jag vet regnr på den men kanske inte är så populärt att skriva ut det här.
  2. inget ser konstigt ut på carfax iaf. http://www.carfax.se/show-report/0931fc764694b56e5660dbacc52d1e1c?asale=1
  3. tyvärr så tror jag dom är ganska hårda. när jag skulle besiktiga en bil för några år sen så räknade dom antalet ljuddämpare, där skulle sitta 3 men jag hade plockat bort en och det var bara till att köra hem igen. sen måste du väl ha bullerintyg när du reggar den. och något säger mig att det bullret är högre än vad intyget säger. sen är det lite konstigt hur bilprovningen prioriterar säkerheten. en annan gång skulle jag besiktiga min bruksbil (volvo 740), när bes. mannen provbromsade bilen sprack min bromsslang, han sa bara kör hem och byta och kom igen. jag körde hem 4 mil utan bromsar på bilen. jag trodde jag skulle få bärga den därifrån.
  4. ser nästan ut som en värmekran.
  5. http://www.carfax.se/show-report/f2e9fe220327b660f9c3d78fa13606f8?asale=1#DetailSection inget som ser konstigt ut tycker jag.
  6. hur fick ni ner skatten till 3720kr/år? jag skickade in begäran om omprövning av CO2 värde och jag fick sänkt min. oxå till 324g/km. men min års skatt är 4440kr. hur kan min skatt vara nästan 800kr mer om CO2 är densamma?
  7. metanol och etanol är inte riktigt samma sak. på den vänstra bilden ovan står det oxå i det inringade att använd EJ metanol. metanol är bränsle man använder i race som t.ex indi500 och F1 om jag inte har fel`? och i så fall har jag inget att oroa mig för, för jag kommer aldrig stoppa racebränsle i min
  8. jag kör med ford racing på min gt500. är helnöjd med den. på den kan du själv välja om du vill behålla originalknoppen eller byta ut. grufman säljer även den tror jag. 1800 om jag inte minns fel.
  9. min bror har funderat på att importera en bil. det något billigare alternativet är USA men problemet är att denna bil har xenon strålkastare och inga strålkastarspolare som vi måste ha i sverige. men vad säger reglerna om man plockar en bil från ett annat eu land som t ex tyskland? om där inte finns spolare på bilen i tyskland måste det finnas vid reg. besiktningen i sverige då? /mvh
  10. jag har 8,5 fram och 10" bak. kör med 255/45 fram och 285/40 bak. här är lite bilder du kan se hur det ser ut. inga bra bilder men de enda jag har http://www.garaget.org/?car=222656 /mvh
  11. afan får säga grattis då vad blev det för någon då? färg/årsmodell osv. jo det är klart. får jag inte sålt den nu innan vinter så blir det antagligen ny remsats till kompressorn.
  12. nä inget speciellt har hänt. där är inget fel eller nått sånt på den men jag fick den ganska sent på säsongen och är snart dags att ställa in den. så tänkte kolla intresset om där är någon som vill ha en körklar kanonfin gt500 till våren. det blev i all stress som jag tog och beställde denna för ville hinna köra lite innan vinter. visst färgen är riktigt fin osv men jag var ute efter bland annat annan färg och lite annat. så får jag sålt denna nu så har jag gott om tid i vinter och sitta dregla över bilar "där borta" /mvh
  13. Varsågod. Oj, bilen har rullat lite för vara en -07:a. Min bil hade rullat 2500 mil när jag fick hem den från Florida. afan. fast 2500mil är ju inga mil för en hingst!
  14. tackar! det är en 07:a som har rullat i californien. en tidigare ägare. 1400mil
  15. haha ja men nästa gång blir det din tur!
×
×
  • Create New...