Jump to content

Antebkvist

Medlemmar
  • Inlägg

    27
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Antebkvist

  1. Hej Säljer nu min mustang 74 som är skattad och besiktad. OBS renoverings objekt. Det primära felen att köra är att lådan inte lägg i högsta växeln när den är kall (C4lådan) men när den e varm så går de utan problem. Samt även hardeyskivan och tanken behöver bytas. Det är en lång väg att få denna bil snygg. Mycket på bilen är inte orginal b.la mattorna i bilen. Vid intresse så maila mig. Sen har jag en uppsjö med delar; Armstöd till dörrar 2 Avgasrör komplett 2 pipigt 1 Backspegel 1 Backspegelhållare? 2 Baklycktor 2 Baksätes dyna 1 Batteritillbehör? 1 Bladfjäder extra blad 4 Bromsoljebehållare m. pump 1 Bromsoljefördelare 1 Bromsstag trumbroms 1 Bromstrummor 2 Bränslepump elektrisk 1 Bränsletank tillb, avluftningsrör? 1 Bränsletanksband (långa) 1 Dimljus 2 Diverse Metalldelar Diverse Metalldelar/skruvar Dörrinredning 2 Elhiss motor till fönster 2 Gas wire 1 Gaspedal 1 Grenrör komplett 1 Gångjärn 1 Gångjärn till baklucka 1 Gångjärn till dörr 1 Huv öppnare 1 Huvhållare 1 Inredning 2 Inredning 1 Instrument panel 1 Instrument panel 1 Kränghämmare 1 Kylare 1 List 1 List till vänster bakruta 1 Lister krom Lister vita Luftkonditionering del 1 Lycktor detaljer 2 Lysen sidobaklampor 2 Lås, Baklucka 1 Metalldel 2 Motorfästen 2 Motorfästen 2 Navkapslar 4 Packningssats till V6 1 Panel 2 Rattstångstätning 1 Registreringsskylt 1 Registreringsskylts lampa 2 Relä 1 Relä 1 Solskydd 2 Spolarvätske Behållare 1 Spolarvätske Behållare 1 Startmotor 1 Styrled okänd 1 Stötdämpare 2 Sugklocka 1 Torkar arm 1 Tändspole 1 Vakumamplifier 1 SAMT även en dragkrok Vid intresse så mailar jag bilder och berättar mer om skicket. Bkvist@gmail.com
  2. Någon som har erfarenhet av att köpa delar från usa? Hur mycket kostar det ungefär i frakt att frakta en huv ifrån usa? Har letat febrilt på de olika sidorna men hittar ingenting
  3. Mjo, var en beskrivning till 76an. Och det är ju tydligen inte omöjligt att få i en 302a. Det är ingen som har eller har kännedom om en 74a med 351an?
  4. Hallo Har en möjlighet att få tag i en 351w med c4 låda. Min fråga, är det fysiskt möjligt att få i den, och vad säger besiktningen om det? Vad är det mer man måste byta än bakaxeln? styrväxel? Besiktningen själv vet fan inte heller så de e lite rörigt, Förstår dock att det är ett jävla jobb å få i den, men mecka är ju roligt
  5. Nån som vet va de ska vara för reservdäck till 74an? mått å gärna bild
  6. har 1 extra huv till mustang 74 i hyfsat skick. finns i sthlm vid intresse
  7. Tjena är i behov av lite delar till mustang 74. Bla båda frambältena. Nån som vet om mach1 ratten (den med trä runt å stålekrar med hål i) passar 74an utan allt för mycket jävulskap? Sen den..vad de nu heter..."främre spoil", den under kofångaren.. länkar bild mustang cobra med sån jag tänker på :http://jojclassof1977.com/images/Autos/1977-Ford-Mustang-Cobra-II.jpg Mustang 74 utan: http://www3.sympatico.ca/craig.robertso ... stang1.JPG Någon som vet om den passar 74an? tror den finns till årsm 73 samt 77.. tackar
  8. Ända grejjen är att den har ett värde för mig eftersom de e ett arv från farfar.. därför vill jag just ha den bilen..
  9. visa ord.. skiter eg i hästen, vill ha lite acc å lite spinn på hjulen. sen om de e 50hp eller 500hp skiter jag i.. förslag på märke på en 302a?
  10. men vad är de för prislapp på den då? tänk på att de e en nybörjar kille som vill ha en mysig v8a i..å somsakt ekonomin är inte på topp.. vad för motor skulle vara lagom lätt att montera, som inte kostar guld och ger hyfsad effekt
  11. bilens värde skiter jag i då jag fått den av min farfar. vill ha möjlighet att utöka hästkrafterna därför just en 350.. kan man få upp en 302a 5.0 i hyfsade hästar? 350+Hp, räcker det? /Tommy. räcker gott, men får man ut de av en 302a?
  12. bilens värde skiter jag i då jag fått den av min farfar. vill ha möjlighet att utöka hästkrafterna därför just en 350.. kan man få upp en 302a 5.0 i hyfsade hästar?
  13. Tack för ett ordentligt svar. Joo förstår själv att de inte är optimalt. 4bult borde vel inte vara någe problem för v8? Dock så är ju frågan om bakaxeln håller..ska kolla va de e för bakaxel nr idag. någon som har nått tips på v8 man kan sätta i? typ cheva 350 snurra eller nått? windston motorerna är så sjukt dyra. http://www.blocket.se/vi/19717391.htm?ca=11_s Länk till pontiac 350n jag kikat på.
  14. berätta gärna hur...här har du en kille som har en musse 74a renov obj som vill sätta i en v8a, utan större ekonomi då jag ligger i lumpen. Så berätta..hitta en billigare å bättre snurra å sätta i än 7000 spänn med låda å förg. obs, inte negativ till ditt svar..behöver bara hjälp å få i en mullrande pillemojj i min skönhet
  15. Tjena. hittat en Pontiac Firebird -71 350 m låda å hela skiten. Nån som vet om den skulle passa i en mustang 74 utan att bygga om hela bilen? hur mycket jobb är det å få det passa?
  16. kikade lite där och jag såg för det mesta 76-78 på inredningen (söker dåligt?), och sen väldigt mycke "så här snygg är min bil". Är mer intresserad av högre pixelbilder och detaljer
  17. Någon som kan lägga in lite detaljerade bilder på inredningen i mustang 74? framför allt runt instrumentpanelen och vid dörrarna långt ner..skulle jättegärna behöva för min renovering då jag tillverkar en hel del delar själv.
  18. hallåj nån som vet om C3 lådan tillhörande 171an passar 302an v8? både "kraft" mässigt och fysiskt?
  19. Någon som vet om det är lädersäten eller vinylsäten i 74an? Jag har absolut ingen aning så vore tacksam för svar så jag vet vilka typer av rengöringsprodukter jag ska använda
  20. Som rubriken lyder, Någon mycket begåvad person som vet om ratten från en 66-69 passar en mustang 74a? tänker på den ratten som har "metall" som går framför själva ratten)( ser ut så på bilder iallafall). Vill byta till den eftersom den är mycket fräshare. Men passar den?
  21. Har dragkrok på min ghia -74. Kan dock inte svära på att det är ford mustangs orginal krok. Dock får den dra väldigt lite..400kg max tror jag med BE kort..
  22. Din bil är princip som jag vill ha min....om de är din dvs.. 302a me c4 låda osv.. Om de är din..hur gjorde du..altså vad ska ja tänka på när jag byter upp mig till en 8a? har du någon bild på bilen i högre upplösning än din länk?
  23. Hej har nu fått hem min mustang 74. Ett av alla problem är att den inte växlar upp förän den blir varm.. Dvs den kör på 1an i 5-10 min..nån som haft samma problem eller nån som har förslag på va som kan va fel?
×
×
  • Create New...