Jump to content

Delahoya

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Delahoya

  1. Okej såg inte länken =/ Den var väl mitt i blinda fläcken eller nått Får väl se vad man beställer. Sen gäller det ju bara att få ihop pusslet också. Uch hemska tanke.
  2. Så denhär verkar vettig då eller?? =) http://www.summitracing.com/parts/STR-R542059/
  3. Tänkte beställa hem en diff från summit till min 8" axel men de finns ju hur många som heldst att välja mellan. Någon som kan rekomendera nått så jag slipper klia huvudet blodigt?? Behöver ingen superdiff bara nått som klarar att rita lite streck.
  4. Jo klart den blir ren. Ska ju blästra utsidan innan. Tänkte mer om tätingar och sånt klarar värmen när man härdar pulverlacken
  5. Nån som vet om de går bra att pulverlacka en bakaxel och ha kvar alla drev och sånt i axeln?? Tänkte tappa oljan och ta bort drivaxlarna. Går/går inte??!
  6. Passar skivbromsarna från en 72 mustang på min 69a? Allså spindlar bromsskivor och ok??
  7. Problemet löst... Använde vinkelslip och rörtång.
  8. Allså de är inte stången som är problemet den är löstagen och pulverlackad Men dom där gummi bussningarna har jag lite problem med. Har brytit å bänt å slagit men dom verkar inte vilja lossna ändå.
  9. Hur får man lös dom förbannade strutrod bussningarna?? Är det bara att ta fram vinkelslipen och kapa lös dom eller??
  10. Jo de är precis de där i länken som jag menar. Tänkte faktiskt plocka ner veven och byta kolvar och ringar när man ändå har motorn ute. Sen får man väl se om de är stora vändkanter osv.
  11. Tror ni jag måste förstärka motorn nått om jag sätter på ett power package från edelbrock på min i övrigt orginal 351w? Och är detta en vettig grej att köpa och montera eller finns de bättre och/eller billigare saker?
  12. Vad är de man byter när man förstärker den egentligen? Jag är jättedålig på automatlådor och försöker lära mig. Och hur mycke kan de kosta att få en C4 låda att klara ca 400hk?!
  13. Låter bra de då... Så är de nån som har en c4 låda + turbin över hör gärna av er!!
  14. Kan jag använda samma kardanaxel när jag bytt från min sexa till 351 med c4 låda, eller måste jag hitta en ny? Och vad menar folk när dom säger lång eller kort strut på lådan? Och vad är de jag ska ha...lång eller kort? Hoppas nån kan dehär lättare att lösa problemen innan man är där.
  15. Okej jag har en sexa nu men jag har hittat en 351a med en c6 låda som följde med. Så ja tänkte va skillnaden var. Å om c4 el c6 var mest lämpad för den motorn?! Går de att ha lådan från sexan till 8an också?
  16. Ja som rubriken lyder vad är skillnaden på c4 å c6an??!
  17. Tjenare tänkte höra vad ni tycker jag ska ha för motor. 302 eller 351w om planen är att landa nånstans kring 350hk?! Sen undrar jag också vad skillnaden är mellan c4 och c6 växellådan? Och vad ska jag ha lång eller kort strut till lådan?? Är rätt nybörjare i mustang träsket så de finns många frågor.
×
×
  • Create New...