Jump to content

christianm

Medlemmar
  • Inlägg

    22
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

christianm's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Detta har hänt mig vid ett par tillfällen också. Vid det senaste tillfället tog det inte ens en vecka för batteriet att vara urladdat. Å andra sidan kan den stå ett par veckor utan att det händer också...
  2. Nu har jag sällat mig till mängden och kör med GT500-fälgar. Samma leverantör som så många andra Förvånansvärt liten försämring av komfort men framförallt uteblev den befarade spårkänsligheten.
  3. Jag kör öppet på BMW:n året runt och märker ingen större nedsmutsning på vintern än på sommaren. Det är ju inte precis så att det sprutar in slask i motorrummet. Jag har dock köpt ett extrafilter som man trär över filtret men det har jag också på året runt. Sådana finns original K&N som tillbehör i olika storlekar för att passa olika filter.
  4. Jag måste också tacka. Nu börjar det bli lite vinter. Dags att sätta på de där rallydäcken snart?
  5. Jag tror jag har de fälgar du avser (se min avatar) och på dem sitter 235:or runt om. 17 tum men jag minns inte profilen på rak arm dock.
  6. De finns här http://www.maxxtech.se/SE_FORD_HOP_Arti ... nt_47.html Men där har de väl varit slutsålda så länge man kan minnas
  7. Jag köpte på http://www.latemodelrestoration.com/. Har handlat där ett par gånger nu och det funkar bra. Trevlig personal som svarar blixtsnabbt på frågor osv. Tyvärr blev det lite dyrt med nuvarande dollarkurs - nästan 4000 kr inklusive deras avgift för utländskt köp, frakt, moms och tull. Går väl att få ner om man beställer lite fler grejer på samma gång...
  8. Lastbilsspeglar av - räserspeglar på Redan en liten beundrare på plats.
  9. Min bil står i ett svalt garage och det tar ganska lång tid innan det blir för varmt i bilen även vid varm väderlek. Därför brukar jag börja köra utan AC. Då slipper jag hålla på och kompensera med värme när det blir för kallt.
  10. Nu när det har blivit lite varmt ute har jag märkt att om jag kör med AC:n avstängd och värmereglaget i botten (på blått) kommer det ändå varmluft ur ventilationsmunstyckena. Jag har hittat några inlägg på ett amerikanskt forum som säger att detta är vanligt/normalt på Mustanger. Vad säger ni? Är det någon mer som har märkt detta?
  11. Stoppade in ett par detaljer som ökade på Steedahalten i min bil för ett tag sedan
  12. Då verkar åtminstone inte jag ha något att oroa mig för. I mitt står det bara några andra uppgifter, om avgasgaranti och krockkudde mm.
  13. Var i registreringsbeviset har ni uppgift om utanpåliggande blinkers? Jag kan inte se något sådant i mitt
  14. Jag besiktigade min BMW med ett trasigt dimljus en gång och då sa besiktningsmannen helt enkelt att det inte finns något krav på fungerande dimljus, så det gick bra.
  15. Nej. Däremot när jag i går var på OK och bytte olja och sedan backade ner från lyften fick jag tummen upp från en kille med en Audi. Som BMW-ägare är jag van vid att bli illa omtyckt så det var en ny erfarenhet
×
×
  • Create New...