Jump to content

M-Code

Medlemmar
  • Inlägg

    97
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av M-Code

  1. Är det någom som är intreserad av att betälla delar från USA Specillet från NPD men jag fixar någ andra ställen oxå! Men måste beställa ganska snart TYP senast Torsdag 2/12. MYCKET BRA PRIS PÅ FRAKT. Mvh Thomas
  2. Hej Pools! Var det ingen som tog bilder på Mustangerna i hagen?? Thomas
  3. Jag ställer oxå upp! Hoppas att mussen blir klar innan dess, den ska få nya ljuddämpare i veckan. Thomas
  4. Hittat en som passar den är 1370x13. Mvh Thomas
  5. Hej ! är det någon som vet längden på remen som ska gå till AC´n ? Har nu varit inne på stan och fått fel rem 2 gånger. HELP MEEEEE!!! 1971 mach 1 351C
  6. Bra jobbat Backman! När det gäller huven hade jag samma tänkesätt som dig men det blev sidenmatt. men man får ju en lackerings kant och är omöjligt att vaxa utan att förstöra den matta ytan.
  7. Ska inte huven vara sidenmatt inte blank ????? Det är mer race med sidenmatt!!
  8. M-Code

    Bild format

    Själv använder jag Microsoft Office Picture Manager som fungerar bra.
  9. M-Code

    351c

    Hej Thomas! Thomas Umeå här! mitt orginal block har samma problem vart köper man denna rörstump eller ska man tillverka en.
  10. M-Code

    Passagerare...

    Den Va bra! Önskar alla ett Gott Nytt År Mvh Thomas
  11. GOD JUL på er alla Ford Mustang freaks! Thomas cmc 1532
  12. Hej Johan! Då har våra bilar gått lika lite min har gått 8500 mil. enligt förra ägaren har bilen stått i varm garage i 25 år. OBS: helt rost fri och oskruvad
  13. Hej Johan! Ser att den har klarat sig bra mot rost! Har resten av bilen klarat sig lika bra:?: Thomas
  14. Är det någon överhättnings plugg som går sönder i pumpen eller vad händer när det kommer vatten ur det lilla hålet framtill
  15. Har nu renoverat fördelaren bytt bussning blev bra. Har nu startat upp mussen men den läker som ett såll i vatten pumpen framtill i det lilla hålet. har aldrigt gjort det tidigare?? Men när haveriet med fördelaren blev så kokade mussen?.
  16. Vad är det för material i bussningen? Tänkte tillverka en. Så att den passar axeln om den nu är sliten?
  17. Går det att bussa om fördelaren den glappar lite sidledes eller ska den glappa lite
  18. För utom hästkrafterna BOSS 330hk & 285hk på 351C 4V. Vad är skillnaden
  19. Vart lämnar man in diffklumpen då Ska eventuellt göra som Saleen. Byta hjullager gör jag själv. Men det är som du säger detta är finlir.
  20. Har du en ny rem? Om inte köp en ny, den gamla kan få en glaserad yta. Slirar remmen för mycket kan detta hända.Hur hårt har du lyckats spänna den.
  21. Är det någon som varit med om detta Bilen gick inte så bra fick hyra en biltrailer och dra hem Mussen Tur att det var natt och ingen sågnått......tror jag.
  22. Åkte diagonal tidigare i sommras och hade ett h-vete att hålla mussen på vägen. Köpte nya Cooper radialdäck 235-60x15 fram 255-60x15 bak Blev mycket bättre men är fortfarande spårkänslig precis som 72 Jönsson/ Magnus beskrev. Är det någon som dom rätta måtten om man vill göra en hjulinställning på Mussen som är en 71 Mach 1
  23. När jag gasar till ca 1000-1500 rpm så stannar inte motorn när jag tar bort kabeln till batteriet, Men så fort motorn går ner på tomgång stannar motorn direkt så har det inte varigt tidigare? Någon som vet om det är generatorn eller laddrelät båda är ca 100 mil gamla.
  24. Det var svårt att få något vettigt svar från grabben Men vad han sa har Lackfirman gjort en egen special färg efter eget recept Så vill ni ha dom lackade så få ni skicka dom till i Umeå.
×
×
  • Create New...