Jump to content

erik.molarin

Klubbmedlem
  • Inlägg

    18
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About erik.molarin

  • Födelsedag 1956-08-23

Medlemsinformation

  • CMC
    2310
  • Region
    Gotland
  • Stad
    Klintehamn
  • Yrke
    Pensionär
  • Intressen
    Teknik

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

erik.molarin's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Omdömespoäng

  1. https://www.blocket.se/stockholm/Ford_Navigator_Aktivering__GPS__Sync_2__81667922.htm Kolla på länken, man nämner ej Mustang men av bilden på radion verkar det som samma som i mustangen 2015.
  2. Nu var det tid för att kolla på Fords senaste Bullit Mustang från Detroit. Se på yuotube hur Molly McQueen Drives up in 2019 Ford Mustang Bullit.
  3. Tittar man på de amerikanska under build and price så kan man se valet på utsidan och insidan. Där är Ebony svarta stolar med svart söm, Showstopper Red svarta stolar med röda inlägg i rygg och sits och Ligghtning Blue svarta stolar med blåa sömmmar.
  4. Bläddra bakåt till May 2015 och titta på Alabama Grill inlägg om skillnad mellan amerika och europa. Det finns fler inlägg på forumet som tar upp ämnet. Finns nog även på youtube video som visar skillnaden. Beror även på vilken utrustning som valts vid köpet.
  5. Man kan skriva ut den på svenska från Fords hemsida om den europeiska mussen och lika på engelska på den amerikanska mussen. Nederst på hemsidan finns det snabb guide och förarhandbok att klicka på och sedan väljer man bil och årsmodell. Det blir rätt många sidor men betydligt lättare att läsa på än i de som följer med original eftersom formatet är större.
  6. Hej. Vi är flera som åtgärdat airbagen hos Lundins bil utan några problem. Med vänlig hälsning Erik M
  7. Finns i nya Grufman katalogen, samma som i videon.
  8. Kontaktade Ford igår per mail och uppgav Vin numret på bilen. Enligt saftey recall sökning på ford.com har jag två st på min 2007 Mustang GT. Förarairbag och passagerarsidan. Svar idag från Ford om att jag kan kontakta min lokala Ford service här på Gotland och boka tid. De har redan varit i kontakt med varandra. Här på ön kommer vi inom CMC kolla upp vilka bilar som berörs inom klubben på Gotland.
  9. Ett alternativ finns på Gotland. Mikes´ Bilradioverkstad Mikael Rundgren 0703 21 12 28 eller 0498-33133 e mali: mike@gutemike.se eller webb: www.radio.gutemike.se Moderniserar radion med gamla höljet och har olika alternativ på högtalare.
  10. Tack för din kommentar, jag har inte lyckats med betalningen . Något fel?
  11. Ovanligt positivt om senaste Mustangen i Teknikens Världs senaste nummer. Sällan som det är så positivt om en jänkare. Trots att den intr är bränslesnål och miljöbäst.
  12. Den amerikanska mussen får man vika in respektive spegel manuellt, men den europeiska har elektriska infällbara speglar. Den europeiska har större speglar pga andra krav.
  13. Nu kan man hitta tillbehör till Mustang hos ford, har beställt en bagagerumsmatta till bilen. Den ser på bild ut som den av Ford USA säljer. 1100 kr hos ford på Gotland, lite mer än katalogpris men är väl frakten över till ön. Nu har man sandat för första gången och mussen får vila tills sopningen i vår. Krossen som man sandar med är inte roligt för lacken. Har åkt 650 mil med mussen och har bara njutit av bilen. En helt annan gång i bilen jämfört med förra modellen. Eftersom min är en Exclusive Cars bil har jag adaptiv farthållare och den gillar jag. Hämtade den 2 mars så jag har haft gott om tid med 2015 mustang.
  14. under instrumentbrädan vid rattstången sitter en svart dosa på min GT 07.a som har en röd diodlampa som blinkar vid utlöst larm. Trycker jag på knappen på dosan återställer jag larmet och bilen kan startas. Står inget om den i instruktionsboken men har varit där från fabrik vad jag kan förstå. Löser jag ut larmet så tutar bilen en tid och tystnar, men måste trycka på knappen för att ta bort larmet. Går ej att starta med aktiverat larm.
  15. Nej, men kontakta Kjelle på Exclusive Cars.
×
×
  • Create New...