Jump to content

BJÖRN_84

Medlemmar
  • Inlägg

    291
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About BJÖRN_84

  • Födelsedag 1984-07-15

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BJÖRN_84's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej nu börjar mustang suget komma tillbaka igen då jag saknar alla träffar,o livet i mustangen o Shelbyn jag haft.Letar nu efter billiga 05:or med V8 men verkar inte finnas så mycket alls.Vi pratar runt 100.000kr hörde med en kille han hade haft turen o köpt en GT 05:a för 80.000kr.Lät ruggigt billigt. så får helt enkelt vänta o se om någon sådan chans dyker upp helt enkelt.
  2. Hade jätte gärna velat ha dessa instruktioner oxå
  3. Problemet löst:) Fredrik på Grufmanbil löste min huvudvärk böt bränsle relät o vips så var problemet borta.Batteriet lyser nu mera grönt oxå.
  4. Hejsan har nyligen köpt mig en jätte fin gt-500 men efter jag tankat 98 oktan på ok så har bilen fått tupp juck När du drar på så helt plötsligt slår bilen av o sedan för att återgå o få fart igen alltså ett rejält hack varje gång(Ej varvstoppet)Man man känner även på låga varv med växel i att bilen typ tuggar sig fram(Hackit) men när man står på tomgång så går bilen fint.Har förnärvarande problem med koppling som skall åtgärdas på garanti men kan denna ställa till så bilen slår av o på???Behöver akut hjälp då jag e skit nere över detta fenomen.Kan batteriet vara på gång att ge upp då bilens lampor verkar gå upp o ned i ljusstyrka o tittar man på batteriets indikator så är den röd.Eller kan det varit vatten i soppan hos ok? bilen har förövrigt bara rullat 1500 dokumenterade mil.
  5. Likadana fälgar här oxå Dock skall bilen sänkas osv o supersnake huven skall inhandlas i vinter.
  6. Ja kör på exakt samma dimension dock Dunloop däck
  7. Här har du alternativ mail adress: plopp1@hotmail.com Tackar på förhand!
  8. Har precis skaffat mig en GT-500 och har oxå en kanon hög skatt med 366 co2/Km med en skatt på 5280kr synd att detta inlägg e lite gammalt men men bättre sent än aldrig.Kan man fortfarande få hjälp med detta Denise?
  9. en fråga för någon som har koll min GT-500 så står det att den e byggd i Vapor fabriken och att det är en limited edition vad innebär det?
  10. Tackar.Tycker SuperSnake stuket e perfekt att bygga på.
  11. Jo precis så är tanken.Blir lite lättare att hålla på med då den e godkänd från början med motorn osv. Men blir exakt samma upplägg och fälgarna fick jag behålla.
×
×
  • Create New...